Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, stoper bölgesine yapacağı takviye için birçok isimle görüşmelerini sürdürürken, Belçikalı futbolcu Jason Denayer ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Son olarak Fransız ekibi Lyon'da oynayan ve sözleşmesi bittiği için bonservisini eline alan 27 yaşındaki savunma oyuncusu, Trabzonspor ile masaya oturdu. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da transferine onay verdiği Denayer için görüşmelerin olumlu şekilde ilerlediği ortaya çıktı.


Foot Mercato'nun haberine göre Trabzonspor, Jason Denayer'i kadroya katmak için çalışmalara başlamış durumda. Yürütülen görüşmelerde Trabzonspor'un son derece aktif olduğu ve Belçikalı savunmacıyı kadroya katmak adına önemli çaba sarf ettiği belirtiliyor. Denayer'e Türkiye'den olan ilginin yanı sıra Fransa'dan Rennes ve İspanya'dan Celta Vigo, Sevilla, Valencia, Villarreal gibi takımların da talip oldukları aktarılıyor.

Denayer daha önce Türkiye'de Galatasaray forması da giymişti. Trabzonspor’un oyuncunun sağlık raporlarında bir sorun çıkmaması halinde, Belçikalı isme imza attıracağı belirtiliyor.

Deneyimli defans oyuncusunun ilk görüşmede imza parası da dahil olmak üzere 4 milyon Euro civarı bir rakam talep ettiği öğrenildi.
Trabzonspor ise takımdaki mevcut stoperlerin de kazandığı üst limit olan yıllık 1 milyon 500 bin Euro'luk maaşın yanı sıra imza parası ve bonuslar önerdi. Pazarlıklar devam ediyor...

Editör: Haber Merkezi