Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasında Trabzonspor, bugün İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Ligde 13 hafta sonunda 10 galibiyet, 3 beraberlik alarak 33 puanla namağlup lider durumda bulunan bordo-mavililer, sahasında 12 maçtır kaybetmeyen Fatih Karagümrük’ü mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor.

En yakın takipçisi ile arasında 7 puan fark bulunan Trabzonspor, Karagümrük karşısında kazanarak bu farkı korumak hatta daha da açmayı arzuluyor. Öte yandan Trabzonspor’un Fatih Karagümrük maçı öncesi dış saha istatistiği camiasına güven aşılıyor. Abdullah Avcı yönetiminde ligde oynadığı son 25 maçta yenilmeyen Bordo- mavililer, Avcı yönetiminde deplasmanda çıktığı 23 maçta 14 galibiyet, 9 beraberlik elde ederek rakip sahalarda hiç 3 puan bırakmadı. Karadeniz Fırtınası, Olimpiyat stadında bu geleneği devam ettirmek istiyor.

5'te 5 zamanı!

Trabzonspor ile Karagümrük Spor Toto Süper Lig'de bugüne kadar 4 kez karşılaştı. Söz konusu maçların tamamını kazanan bordo-mavililer rakibine hiç puan vermedi. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda bordomavililer sahadan 2-0 ve 2-1'lik skorlarla galip ayrılmıştı.

Muhtemel Kadrolar: 

Fatih Karagümrük: Viviano Caner Erkin Balkovec Luckassen Baniya Bertolacci Erhun Karamoh Pesic Emre Mor Ahmed Musa

Trabzonspor: Uğurcan Dorukhan Edgar Ie Vitor Hugo Trondsen Berat Siopis A.Ömür Nwakaeme Djaniny Cornelius 

Olimpiyat Stadı - 16:00 - Hakem: Cüneyt Çakır 

Editör: Haber Merkezi