Bordo-Mavililer’in transfer taarruzu sürüyor. Güçlü bir kadronun temelini atmak isteyen Trabzonspor üçüncü Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna dahil etmek için geri sayıma geçti.

Mikel’in takımdan ayrılması, N’diaye ile yola devam edilmemesi nedeniyle ön liberoda doğan boşluğu iyi bir oyuncu ile doldurmayı planlayan Karadeniz ekibi Bahia'nın 24 yaşındaki oyuncusu Flavio'nun transferinde son aşamaya geldi.

O Dia'nın haberinde Trabzonspor'un 24 yaşındaki ön libero Flavio için kulübü Bahia ile görüşme halinde olduğu ve tarafların yakın zamanda anlaşma sağlayacağı belirtildi.

Hatta genç oyuncunun vatandaşı Guilherme’yi arayarak Bordo-Mavili kulüp hakkında olumlu referanslar aldığı belirtildi. Guilherme vatandaşına, “Burası senin futbol kariyerin için önemli bir basamak. Trabzonspor’da bir futbolcunun arayacağı her şey var. En önemlisi taraftarı futbol tutkunu Hiç düşünmeden teklifi kabul et” dediği öğrenildi.

2018'de Bahia'ya transfer olan Flavio bu sezon 17 maçta forma giydi. 24 yaşındaki ön libero 1.77 cm boyunda ve her iki ayağını da kullanabiliyor.

Editör: Haber Merkezi