Süper Lig'de şampiyonluk sonrası olası transferler için hazırlıklarını yapan Trabzonspor, oyunculara gelen teklifleri de değerlendirmeye başladı.  Bu tekliflerden birini de Fransız ekibi Nice verdi.

Fransızların hocası devre arasından beri kadroda görmek istediği Abdülkadir Ömür için ısrarını sürdürüyor. Nice yönetimi de Trabzonspor'un kapısını tekrardan aşındırmaya başladı. Christophe Galtier'in yakından takip ettiği yıldız oyuncu için kulübe kesin transfer edilmesi raporu sunduğu öğrenildi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR NİCE YOLCUSU MU?
Fransa kaynaklarından yer alan Trabzonspor haberine göre, Abdülkadir Ömür için 12 milyon Euroluk bir bonservis ücretini gözden çıkaran Fransız temsilcisinde Christophe Galtier bu transfer çok istiyor. Daha öncede Lille'i çalıştırırken Yusuf Yazıcı'yı takımına transfer eden Galtier, bu kez ise Abdülkadir Ömür'ün peşinde.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN BU SEZONKİ PERFORMANSI
Abdülkadir Ömür içinde olduğumuz sezonda Trabzonspor'da çıktığı 33 maçta 7 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. 22 yaşındaki yıldız futbolcu bordo mavililerde gösterdiği performansla bu sezon tekrardan takdir toplarken takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına girmeyi başardı.

Editör: Haber Merkezi