Trabzonspor Kulübü, dün akşam kente gelen serbest statüdeki sol kanat oyuncusu Gervinho ile sağ bek Bruno Peres’in transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Bu açıklamaların ardından Bordo Mavili kulüp 2 oyuncu için imza töreni düzenledi.

Törende açıklamalarda bulunan Ağaoğlu şu ifalere yer verdi;"Transfer sezonuna erken başladık bu sene. Eminim taraftarlarımızı da çok heyecanlandırıyordur.  Sağımda Gervinho, solum da Bruno Peres. İzleme komitesinin teknik heyetin ve hocamızın istekleri talepleri doğrultusunda, yaklaşık 1,5 ay süren görüşme neticesinde bugün imza atabilecek konuma, duruma geldik. Transferlerimiz devam edecektir. Daha önce de ifade etiğim gibi bütün amacımız, hazırlık kampının başlayacağı gün hocamızın bize önerdiği oyuncularla birlikte kampa başlamak. Çalışmalarımız devam ediyor. Diğer oyuncularla alakalı gelişmeler oldukça biz zaten bunu kamuoyuyla paylaşıyoruz. 

Bugün iki oyuncuyla birlikteyiz. Her ikisini de takımımıza çok büyük katkılar vereceğine inancım tam. Biraz uzun bir süreç oldu. Kolay olmuyor tabi bu tür oyuncuları transfer etmek. Özellikle Trabzonspor gibi bütçesi çok dar olan bir kulübün çok dikkatli olması lazım, çok hassas olması lazım. Biz onları terlettik, onlar bizi terletti. Netice itibariyle bugün imza töreni için hep birlikte buradayız. 

Özellikle Gervinho’nun transferinde her türlü kolaylığı ve kendi oyuncusunun transferi serbest bıraktığından dolayı Parma kulübüne teşekkür ediyoruz. Parma kulübü ile ilişkilerimiz devam ediyor. Malum olduğu üzere Kucka’yı Parma kulübüne satmıştık biz. Oyuncumuz hala orada. Oyuncumuz diyoruz çünkü bordo , mavili formayı sırtına geçiren bir oyuncu ilelebet bizim oyuncumuz olarak kabul görüyor.

Bu arada bu süreç içinde, özellikle Bruno ile konuşmalarımız devam ederken, görüşmelerimiz devam ederken bize çok fazla yardımcı olan tercüman olarak yardımcı olan saygı değer eşi Grenda’ya çok teşekkür ediyorum. İmza töreninden sonra ülkelerine gidecekler, tatillerini yapacaklar. Ama dönüp geldikleri zaman onları çok büyük bir savaş, mücadele bekliyor. Türkiye Süper Ligi, diğer liglere benzemiyor. Mücadele kat sayısının son derece yüksek olduğu bir lig. Dolayasıyla savaş hazır halde gelmelerini istiyorum."

PERES: SAVAŞCISI OLACAĞIM
Bruno Peres:
Bize karşı gösterdiği güven ve bize bu fırsatı sunduğu için teşekkür ederek sözlerime bağlamak istiyorum. Trabzonspor ailesinin bir parçası olmak benim için gurur verici durum. Ben getirdiklerinin farkındayım. Saha içinde ve saha dışında her zaman bu takımın savaşçısı olacağımın sözünü verebilirim. Saha içinde savaşçı ve saha dışında her zaman elinden geleni yapacak kişilerden bir tanesiyim. bu yıl uzun yıl olacak, kolay olmayacak. Savaşarak ve mücadele ederek bu ailenin geçmişini düşündüğümüz zaman çok büyük başarılara sezon boyuncu ulaşacağımıza kesinlikle eminim.

Ağaoğlu:  Saha içinde savaşmaya hazır olman gerekir. Saha içinde ki savaşta sen olacaksın. 

GERVİNHO: İNANDIĞIM PROJE
Gervinho:
Burada olmaktan çok mutuyum. Ben çok fazla konuşmayı seven biri değilim. Saha içinde işimi yaparak konuşmayı tercih eden biriyim. Bu proje inandığım proje. Başkanımızın bahsettiği gibi bu ailenin parçası olmaktan çok mutluyum. Burada ki herkese teşekkür etmek istiyorum. Teşekkür etmek istediğim Parma kulübü var. Kolaylık sağladılar. Kendilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Hem ben hem eşim burada olmaktan çok mutluyum. Bu proje başarılı olacağına inandığımız proje. Takıma yardımcı olmak için buradayım. Aynı şekilde takımın da bana yardımcı olacağına inanıyorum.
 

Editör: Haber Merkezi