Bordo-Mavililer, Fode Koita’nın yerine hücum hattını güçlendirecek. Önümüzdeki sezon 3 kulvarda yaklaşık 50 maça çıkacak olan Trabzonspor ’da, Cornelius ile Djaniny’nin yanına kaliteli bir isim düşünülüyor. Gündemdeki oyunculardan biri; Haji Wright. Karadeniz ekibinin sezon bittikten sonra temasa geçtiği Wright, kiralık oynadığı Antalyaspor’dan ayrıldı. Bonservisi SönderjyskE Kulübü’nde olan 24 yaşındaki ABD’li forvet, Trabzonspor’un teklifine ilk günden beri sıcak bakıyor. Yaşanan şampiyonluk, Devler Ligi faktörü ve güçlü kadrosu nedeniyle Bordo-Mavili takımın bir parçası olmak isteyen 1.93’lük santrfor, diğer teklifleri ikinci plana atmış durumda.

2 milyon Euro

Hull City ve Spezia’nın yakından ilgilendiği Haji Wright, bonservis probleminin çözülmesi için kulübüyle bizzat görüşüyor. Trabzonspor’a transferi konusunda Danimarka ekibinden kolaylık bekleyen başarılı oyuncu için konuşulan bonservis rakamı 2 milyon Euro.

Son olarak Trezeguet’i kadrosuna dahil eden Trabzonspor Hajı Wright transferinde de büyük mesafe kat etti.

Oyuncu cephesi ve SönderjyskE ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşılırken Trabzonspor’un yabancı kontenjanında yer açmasıyla bilikte  Hajı Wright’ı kadroya dahil etmesi bekleniyor. Trabzonspor’un Hacı Wright’a da bu durumu aktardığı gelen bilgiler arasında…

Bordo Mavililer de Flavio, Diabate, Gervinho, Trondsen, Koita, Gervinho gibi isimlerle yolların ayrılması bekleniyor. Bordo Mavililer bu oyuncuların bazılarını kiralık olarak gönderecek bazılarını da fesih edip kontenjan açacak.  Mevcut kadroda ise güncel rakam olarak 17 yabancı bulunurken Trabzonspor kampa Trezeguet ile birlikte 11 yabancı oyuncu götürdü. 

Editör: Haber Merkezi