Spor Toto Muhteşem Lig’in yeni ekibi İstanbulspor’un golcü oyuncusu İbrahim Yılmaz, dönemin birinci haftasında oynanacak Trabzonspor maçı ve gelecek dönem ile ilgili  özel açıklamalarda bulundu.   

“SEZONA BÜYÜK BİR MAÇLA BAŞLAMAK İSTİYORDUK” 

Yeni dönem hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Yılmaz, “Sezon tüm gruplara iyi olsun. Yeni dönemin Fair Play içinde hoş bir dönem olmasını diliyorum. Fikstür çekimi öncesi bir iddiamız vardı ve ligin açılışını büyük bir ekiple yapmak istiyorduk. Birinci hafta Trabzonspor ile oynuyoruz. İnşallah en uygun formda hazırlanıp lige uygun bir başlangıç yaparız” dedi.  

“TRABZONSPOR MAÇINA EN UYGUN FORMDA HAZIRLANACAĞIZ” 

Hedefler hakkında konuşmanın erken olduğuna değinen 28 yaşındaki futbolcu, “Şimdiden gayeleri konuşmak için çok erken zira daha transfer yapmadık. Ortamıza yeni katılacak isimlerle Harika Lig’de düzgün bir kadro olacağımızı düşünüyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte Trabzonspor maçına en güzel biçimde hazırlanacağız” formunda konuştu.  

“GOLLERİME ÜSTÜN LİG’DE DEVAM ETMEK İSTİYORUM” 

Gelecek dönem gollerine devam etmek istediğini belirten Yılmaz, “Yeni döneme başlayalı bir hafta oldu ve ben de en âlâ formda yeni döneme hazırlanıyorum. 1’inci Lig’de attığım gollerin üstüne koyarak Üstün Lig’de de devam etmek istiyorum” diye konuştu.  

Editör: Haber Merkezi