Bazen beklemediklerimizle karşı karşıya kalırız.

Ne olursa olsun adı Trabzonspor.

Bu maçta Trabzonspor şekli şemalı ile ilk yarı Sivasspor’u yenebilecek güçte olduğunu gösterirken, hatta oyunu iki adım önde sürdürürken 1-0’da öne geçmesine rağmen rakibe kendi oyun kurgusunu bir türlü kabullendiremedi.

İlk yarı buradan puanla ayrılacağız düşüncelerimiz ağır basarken, ikinci yarı biz rakibi çözemedik, rakip bizi sabırla izleyip çözmesini bildi.

Evet Trabzonspor’da bu günlerde bir düşüş gözlemlense de yine de Sivasspor’u yenebilecek durumdaydı.

İkinci yarının tümünde Sivasspor oyunu Trabzonspor alanına yıkamasa da sahanın her yerini futbol adına verimli kullanamazken, arkada bıraktığı boşlukları bir türlü kullanamadık.

Eve sakatlıklarımız var bu doğru. Fakat alınan futbolculardan da istenilen katkıyı bir türlü bulamayan Trabzonspor’da bir şeyler oluyor.

Bir takımın, bu kadar kısa zamanda misyonunu bu kadar kolay harcayamaz.

Bu maçta gördüğümüz şu dur ki, kolayı zora sokmaktan geri kalmayan bir Trabzonspor bırakın rakibi hataya zorlamayı, ikinci yarı rakibini izleyen takım görünümündeydi.

Haliyle saha avantajını kullanmak isteyen Sivasspor ne kadar çabalasa da Trabzonspor’a bir üstünlük sağlayamadı.

Sen penaltıyı atamazsan, yakaladığın pozisyonları cömertçe harcarsan, en azından beraberliği elinde tutamazsan, ileriki günler, ileriki maçlar her türlü handikaba gebedir.

Bazı maçlarda iyi oynar kazanamazsın ama ortaya bir futbol koyarsın, önündeki maça örnek teşkil eder. Bir önceki maçı oynayıp kazanamadın ama bir sonraki maçı kazanabilirsin. Yani Beşiktaş maçına ne yaptığını bilen bir takım olarak çıkarsın.

Hep ne derler dünlerin toplamı bu günler içindir.

Beşiktaş maçına sahaya çıkarken Sivasspor maçı örnek olacaktır.

Bu halimizle takım yenmek zor görünüyor.

Acil önlem almak lazımdır ki o da çok geç artık.

Devre arasına kadar beklememiz lazım.

Şimdiden yaşayacak olduğumuz hayal kırıklıklarına kendimizi adapte etmeliyiz.

Çok basit bir maç kaybettik.