Şampiyonluk için son 9 puanı kalan Trabzonspor , gelecek sezonun planlarını da şimdiden yaptı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Mart ayında harekete geçen Bordo-Mavililer’de, Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı önceki gün İstanbul’da dev bir zirve gerçekleştirdi. Tesisleşme, altyapı organizasyonu ve kadro planlanmasının konuşulduğu toplantıda, transferle ilgili yol haritası çizildi. Buna göre; öncelikle savunma hattı güçlendirilecek. 

Yine liste başı...

Önümüzdeki yıl ilk 11’de 4 Türk oyuncu oynatma zorunluluğunu göz önünde bulunduran teknik direktör Abdullah Avcı, ilk etapta ağırlığı yerli isimlere vermiş durumda. Liderin hocası, devre arasında liste başı olan Kaan Ayhan’ı yine çok istiyor. Şampiyonlar Ligi’ne hazır bir kadroyla gitmeyi planlayan Trabzonspor, Ocak ayında bir çok kez görüşme yaptığı Sassuolo Kulübü’yle kısa zamanda tekrar temaslara başlayacak. 

Eren’i çok beğeniyor

Çapraz bağları kopan Edgar’ın ardından Vitor Hugo’nun da ayağının kırılması nedeniyle sezon içinde ideal stoper ikilisini kaybeden Trabzonspor, Kaan’ı alarak hem kaliteyi artırmak hem de yerli kontenjanını rahatlatmak amacında. Sol bekte de Eren Elmalı en ciddi hedeflerden biri. 21 yaşındaki başarılı futbolcu, bu sezon çıktığı 26 lig maçında 3 asist yaptı. Avcı’nın performansını yakından takip ettiği Eren konusunda Kasımpaşa’nın kapısı çalınacak. 

Editör: Haber Merkezi