Her transfer döneminde olduğu gibi bu dönemde bordo - mavili futbolcular transfer döneminde bir çok kulüple yazılmaya başlandı. 
Daha önce Trabzonspor’un orta sahasının yıldız ismi Bakasetas önce Sporting Lizbon ile şimdi de Fiorentina ile yazılmaya başlandı. Hatta öyle iddialar geldi ki Fiorentina’nın Bakasetas için 9 Milyon Euro’yu gözden çıkardığı şeklinde haberler yapıldı. 
Bugün yapılan haberlerde ise takım ismi aynı kaldı ancak oyuncu ismi değişti. Akşam Gazetesinin iddiasına göre Trabzonspor’un golcüsü Andreas Cornelius, Trabzonspor ve son olarak milli takımda gösterdiği performansın ardından Fiorentina’nın radarına girdi. Gazetenin iddiasına göre, Geçen sezonun başında Parma'dan transfer edilen ve Trabzonspor forması altında harika bir performans sergileyen Andreas Cornelius'a İtalya'dan talip çıktı. Fiorentina, 29 yaşındaki golcüyü transfer listesine ekledi.

10 MİLYON EURO ÖNERECEKLER
İtalyanlar, Floransa ekibinin ilerleyen günlerde Trabzonspor'un kapısını çalacağını ve Danimarkalı golcü için Karadeniz ekibine 10 milyon euro bonservis bedeli önereceğini yazdı. Cornelius'un Fiorentina için doğru isim olduğuna da vurgu yapıldı. 

Editör: Haber Merkezi