Trabzonspor yönetimi şampiyonluğa odaklanmış durumda. Bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla Bordo-Mavili ekibin zirvede olmasında büyük pay sahibi olan Uğurcan Çakır’ı Avrupa’nın önde gelen Scout ekipleri Beşiktaş maçında yakın takibe aldı. Derbi maçta harika performans ortaya koyan yetenekli file bekçisi için Karadeniz ekibinin kurmayları ara transfer döneminde kesinlikle satmayı düşünmüyor.

Ayrıca son haftalarda yükselen grafiği ile yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Abdülkadir Ömür Avrupa piyasasını yeniden hareketlendirdi. Yetenekli futbolcuya İngiliz ekiplerinin yanı sıra Fransız kulüplerinin ilgisi olduğu öğrenildi. Trabzonspor yönetimi, her iki futbolcuyu isteyen Avrupa’nın önde gelen kulüplerine kapılarını şimdilik kapattığı, sezon sonunda yeniden masaya oturulabileceği mesajını verdi.

DüNYA KUPASI BiZiM iÇiN ÇOK ÖNEMLi

Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nu Karadağ'ı yenerek 2. sırada tamamlayan A Milli Takımımız play-off turunda mücadele edecek. Trabzonspor ve A Milli takımın yetenekli futbolcusu Abdülkadir Ömür, "Dünya Kupası bizim için çok önemli. En iyi şekilde mücadele edip, Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz. Sakatlıktan sonra bazı şeyler yaşadım ama pes etmedim. Burada da forma giydiğim için çok mutluyum, çok gururluyum. Elimden geleni yapıyorum, tek istediğim katkı sağlamak" dedi.

Editör: Haber Merkezi