Giresunspor’a misafir olan Trabzonspor, maçın ilk on dakikası ne olur ne olmaza bakarken öylesine bir görüntü verdi ki anlatılması hayli güçtü.

Bu ligde şampiyonluk parolası ile yola çıkan bir takım, sahanın her bölümünde rakibine baskı kuramayıp, vurdumduymaz bir eda içerisinde bu kadar mı kötü oynar?

İlk yarı bir karambol diyelim 1- 0’lık üstünlüğü yakalayan Bordo-mavililer, devrenin son 20 dakikasında rakibe karşı böylesine mahkum bir futbol oynar mı? Merak ettiğim Abdullah hoca soyunma odasında acaba futbolcularına neler söyleyecektir.

Her yönü ile dökülen Trabzonspor’da eğer İsmail Köybaşı’nın oynadığı futbolu bende oynamazsam ne olayım! Şimdi yönetime bir selam göndereyim, bıraktığınız Kamil Ahmet, Serkan’ı da İsmail Köybaşı’yı da arkasına alıp oynamazsa benim adım olsun Nikola! Böyle param parça, kötü futbolla Giresun’u yensen ne olur. Eğer bu transferlerden haberin yoksa Abdullah hoca daha da kötü...Eğer sen aldırmışsan ligler başladı, deneme tahtasını kaldır hoca.

Senin iki bekin yad ellerde ise eğer, bu işin inadı yok. Bir anda her şey mazi olur, olurda denenmişler listesine girenlerle de bu yolda yürünmez. Demiştim ya inatla bu iş olmaz. İlk yarı çok mu iyi mücadele ettiniz hoca? İlk devre maçı koparttınız mı? İlk devre maçı forse mi ettin de değişikliğe gitmezsin?

Oynamadan hiç bir maç kazanılmıyor, ilk yarı ne oynadın?

Milletin aklıyla oynama. Hamlen yoksa bak hamle yapan Giresunspor oyunu senin sahana yıktı. İlk yarı bir şey yapamayan Trabzonspor’un oyuncu gurubunda hamle yapacağın futbolcu yok mu? Bu kadar transferleri biz niye yaptık Abdullah hoca? Dakika 55. Allah aşkına sen hangi maçı izliyorsun? Bak takımına Fadime abladan daha yavaşlar!

Al topu, ver on metre ileriye sonrası dön geriye...

Sonrası ne olacak...

Yapma hocam senin de önünde çok derslerin var, topu rakip alana taşıyabilecek futbolcun olmayınca, bir de iki bekin yoksa, oyuna katkı anlamında sıfır çekmişlerse geç kalma hamle yap. Bu yetki sana verilmiş. Satılacak futbolcuyu sattır, alınacak futbolcuyu aldır.

Bak rakip elinde çay bardağı ile orta alanını geçiyor. Çay bardağından çay dökülmüyor...

Sonuç Giresunspor kaçırdıkça kaçırıyor. Elinde bir Koita var, birde ona bak. En azından ne yaptığını bilir. Djaniny’de ısrar ediyorsan, koy sol beke İsmail’den daha iyi oynar. 74 dakika galiba Fener maçını izliyordun. Bak bakalım bu sürede Koita ne yapar.

Böylesine kötü oynanan, amacı gayesi olmayan takımların bile oynamadığı bir maç oynadık.