Gelecek sezon öncesi birçok mevki için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor’un devre arasında kadrosuna katmak istediği ancak kulübüyle anlaşamadığı Fodé Koita için sezon sonunu beklediği ileri sürüldü.

Kasımpaşa’da beşinci sezonunu geçiren 30 yaşındaki oyuncu devre arasında Kasımpaşa ile sözleşme uzatmadığı için kadro dışı bırakılmış ancak geçen hafta affedilmişti.

Sezon sonuna kadar İstanbul ekibinin formasını giyecek olan Koita, yeni sözleşme teklifine yine sıcak bakmıyor. Koita’nın Kasımpaşa’nın teklifini kabul etmemesinin altında ise Trabzonspor ile devre arasında yaptığı görüşmenin yattığı belirtildi.

Gine asıllı Fransız forvetin Bordo-mavili kulüp yetkililerine ‘Bonservisimi elime aldığımda daha rahat konuşuruz. Ama Trabzonspor’a gelmeyi çok isterim” dediği belirlendi.

2016-17 sezonunda Blackburn Rovers’tan Kasımpaşa’ya transfer olan deneyimli oyuncu İstanbul ekibiyle çıktığı 109 resmi maçta 31 gol atıp 11 de asist yaptı. Abdullah Avcı’nın Koita’yı uzun süredir takip ettiği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi