Trabzonspor'da gösterdiği olağanüstü performansın ardından 20 milyon Euro karşılığında Leipzig'e transfer olan Norveçli golcünün yeniden geri dönmesi için çalışmalar başlamıştı.

Ahmet Ağaoğlu'nun Alexander Sörloth'a yeniden Trabzonspor formasını giydirmek için tüm imkanları seferber ettiği belirtilirken Leipzig ise Alexander Sörloth için son dakika kararı aldı.

Trabzonspor'un transferde gözdesi haline gelen Alexander Sörloth için BILD kaynaklı haberde heyecanlandıran haber verildi. Leipzig'in 3 transfer yapabilmesi için bazı oyuncularla yolların ayrılması gerektiği belirtildi.

Haberde Leipzig'in Sörloth'u bu sezon kadro planlamasında düşünmediği ve kiralanmasına izin verebileceği belirtildi. Bu gelişme sonrası gözler Sörloth transferi için yeniden Trabzonspor'a çevrildi.

BABASI 'AVRUPA'DA DEVAM EDECEK' DEMİŞTİ
Alexander Sörloth'un babası daha önce Norveç basınına yaptığı açıklamada Sörloth'un kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek için Almanya'da kalmaya yakın olduğunu belirtmişti.

Almanya'nın saygın gazetelerinden BILD daha önce servis ettiği özel haberinde ise Trabzonspor'un Sörloth için ısrarcı olduğu ve Leipzig'e resmi teklifin ilettiğini iddia etmişti. Bu gelişmelerin ardından Leipzig'in Sörloth'u 1 yıllığına Trabzonspor'a kiralama ihtimali ortaya çıktı.

Sörloth konusunda Trabzonspor'un kısa süre içerisinde yeniden bir gişim yapması bekleniyor.

TRABZONSPOR'LA PARLADI
Alexander Sörloth, Leipzig formasıyla hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiledi. Norveçli golcü geride bıraktığımız sezonda 37 maçta 6 gol atıp 3 asist yaptı. Sörloth, Trabzonspor'da forma giydiği 2019-2020 sezonunda ise 49 karşılaşmada 33 gol atıp 10 asistlik performans sergilemiş ve bu performansının ardından 20 milyon Euro karşılığında Crystal Palace'tan Leipzig'e transfer olmuştu.

Editör: Haber Merkezi