Üç sezon önce İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımından 1 milyon 100 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen yetenekli futbolcu, 3 sezonda 106 resmi karşılaşmaya çıkıp, rakip fileleri 31 kez havalandırdı. Nwakaeme, 2018-2019 sezonunda 31 karşılaşmada 11, 2019-2020 sezonunda 43 maçta 14, bu sezon ise 32 müsabakada 6 gol ve 7 asist kaydetmeyi başardı.

TEKNİK HEYETLE GÖRÜŞME OLDU
Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı ve yardımcısı Orhan Ak ile görüşen Nwakaeme gelecek sezon adına fikir alışverişinde bulundu.

NWAKAEME’YE KAPTANLIK VERİLECEK
Gelen ilk bilgilere göre Trabzonspor önümüzdeki sezon Nwakaeme’ye kaptanlık verip ona göre oyun planı oluşturmayı planlıyor. Nijeryalı oyuncu yine de yapılacak transferleri bekleyecek. 

TRANSFER DURUMU KADERİNİ BELİRLEYECEK
Kadroya dahil edilecek oyuncular sonrası kendi durumunu kontrol edecek olan Nijeryalı herhangi bir şekilde yedek kalmak istemiyor.

REKABETE HAZIR OL
Nwakaeme ile yapılan görüşmede oyuncuya kendisiyle rekabet edebilecek kenar oyuncularının alınacağı ifade edildi. 

6 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunanan Nwakaeme’ye bu rakamı vermeye hiçbir kulübün yanaşmayacağı ifade edilirken yine Arap ülkelerinin oyuncu için girişimde bulunacağı gelen bilgiler arasında...

(61Saat)

Editör: Haber Merkezi