Trabzonspor'un eski futbolcusu Mehmet Yılmaz, Sabah'a verdiği röportajda bordo-mavililerdeki son gelişmeleri değerlendirdi. İşte o sözler...

Viral olmuş videolar var, bütün sosyal medyalarda 500 milyon gibi bir rakam var. Trabzonspor öyle bir ışık gösterisi yaptı ki, dünyaya örnek oldu.

Yanılmıyorsam Porto, son şampiyonluğunda Trabzonspor'dan örnek alarak meydana toplanıp ışık şov yaptı. Trabzonspor, bir kutlama nasıl yapılır, bunu olaysız ve çok güzel bir şekilde gösterdi.

Mehmet Yılmaz Trabzonspor'dan gönderilecek ismi açıkladı! - Spor haberleri

"AVCI'NIN GİDECEĞİ TEK YER MİLLİ TAKIM OLUR"

Abdullah Avcı'nın uzun yıllar Trabzonspor'da kalacağını düşünüyorum. Onun sonrasında ise gideceği tek yer Avrupa'yı bir tarafa yazıyorum A Milli takım olur.

Milli takımda çalıştığı dönemlerde hem takım hem de Abdullah Avcı sıkıntılı bir dönemden geçiyordu ve tartışma konusu olmuşlardı.

Şimdi ise şampiyonluk yaşamış bir hocanın tartışılacak noktası olmaz. Kendisini aradım hem tebrik ettim hem de kutladım.

"Hocam nasıl bir duygu?" dedim. Hoca inanılmaz mutlu, çocuklar kadar mutlu ama sonuna kadar hak eden bir Abdullah Hoca var.

Yargıtay'dan Abdullah Avcı kararı! Beşiktaş.... - Ajansspor.com

"UĞURCAN'IN AVRUPA'YA GİDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Bir Uğurcan gerçeği var. Geçen sene 10 milyon Euro'ları gördü ama yönetim bırakmadı ki ne kadar doğru bir iş yaptığını bu sene şampiyonlukla anlıyoruz zaten.

Onun dışında finansal fair-play diye bir şey var satmadan oyuncu alamıyorsunuz.

Uğurcan'ın babasıyla konuşuyorum, hocalığını da yaptım kısa bir dönem, 7 ay kadar.

Ben artık Uğurcan Çakır'ın şampiyonluğu yaşadıktan sonra Avrupa'ya gideceğini düşünüyorum. Yani bu saatten sonra Türkiye'de kalacağını çok sanmıyorum.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan esprili açıklama: Çok güzel bir gol yedim  - Spor Haberi

"NWAKAEME KALACAKTIR"

Nwakaeme gibi değerli bir oyuncuya hangi takım teklif yapmaz ki? Özellikle Süper Lig'de…

Avrupa'da 32 yaşındaki bir oyuncuyu o rakamlara kimse transfer etmez ama ben sezonun genelinde yabancı oyuncu olarak direkt bu kadar katkı yapan iyi bir oyuncu görmedim.

Nwakaeme'yi tarihin başına yazılacak en iyi oyuncu olarak görüyorum. Ayrıca, Nwakaeme'nin kulüpte kalacağını düşünüyorum.

Biz de futbolculuktan geldik. Türk oyuncudan bahsedersek onların aidiyet duygusu farklı olur, bulunduğu yeri değiştirmek istemez ama Nwakaeme meselesinin tam net durumunu bilmiyorum.

Ben Trabzonspor'a yakın olduğunu biliyorum ama Fenerbahçe teklif yapmış mıdır yapmamış mıdır herkes farklı şekilde konuşacaktır. Bence Trabzonspor, parayı çözüp ortak noktada buluşacaktır.

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme sevinci - Spor Haberi

Editör: Haber Merkezi