Yeni sezonda hedefini Spor Toto Süper Lig olarak belirleyen Göztepe'de transferde yerli operasyonunu sürdüren yeni yönetimin, hedefi yine Trabzonspor oldu.

Abdülkadir ve Muhammet'in ardından Hüseyin
Yeni Asır'da yer alan habere göre; Süper Lig'in son şampiyonu olan Karadeniz ekibinden daha önce orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak ve genç stoper Muhammet Taha'ya talip olan Göz-Göz'ün yeni rotası aynı ekipten Hüseyin Türkmen oldu. Kadrosundan bir çok oyuncu ile yollarını ayıran İzmir ekibi 24 yaşındaki başarılı stoper için girişimlere başladı. 

Kiralık düşünülüyor
Türkmen'in genç oluşu, İzmir kulübünün yeni sahibi Rasmus Ankersen ve ekibinin kriterlerine uyuyor. Bordo-mavili ekibin de maç tecrübesi kazanması için 24 yaşındaki savunmacının Göztepe'ye kiralanmasına olumlu yaklaşabileceği belirtildi. 

Son kararı Abdullah Avcı verecek
Sarı-kırmızılılar, aynı zamanda Abdulkadir Parmak ve Taha için de temaslarını sürdürüyor. Parmak kamp kadrosunda yer almazken, Taha ve Türkmen ile ilgili son kararı ise teknik direktör Abdullah Avcı verecek.

Konyaspor da ilgileniyor
Trabzonspor dışında hiçbir kulüpte forma giymeyen Hüseyin Türkmen, bordo-mavili ekipte kariyerinde iki şampiyonluk gördü. 2019-20 sezonunda Trabzon ile Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan 24 yaşındaki savunmacı, geçen sezon ise Süper Lig kupasını havaya kaldırdı. Hüseyin geçtiğimiz sezon 12 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor altyapısında yetişen Hüseyin'in güncel piyasa değeri 600 bin Euro'yu bulurken oyuncu ile Konyaspor da ciddi olarak ilgileniyor.

Editör: Haber Merkezi