Ağır sakatlığı yüzünden geçen sezonun ikinci yarısını kaçıran Ogenyi Onazi yeni sezona hırslı bir şekilde hazırlanıyor. Bireysel idmanlarını yapan Nijeryalı futbolcunun bu istekli görüntüsü yönetimi ve teknik heyeti memnun ediyor. 26 yaşındaki futbolcu "İlk kampta ne kadar hazır olduğumu herkes görecek" diye konuştu. Sakatlığının kabus gibi geçtiğini dile getiren Nijeryalı futbolcu, “Tam futbolumun zirvesindeyken yaşadığım bu sakatlık beni oldukça etkiledi” dedi.

AYAĞA KALKTIM
Futbolu çok özlediğini belirten başarılı oyuncu, “Futbol benim için bir tutku, yaşama sevincim. Uzun bir süre sevdiğinden ayrı kalmak çok acı. Zor bir süreçten geçtim. Gerek ailem gerekse dostlarım bu süreçte yanımda olarak düşmememi sağladılar. Yeniden ayağa kalktım ve bomba gibiyim. Taraftarlarımız şunu iyi bilsinki bambaşka bir Onazi yolda. Dönüşüm muhteşem olacak” şeklinde görüşlerini ortaya koydu.

ŞAMPiYON OLABİLİRİZ 
Gelecek sezonda tek hedeflerinin zirvede yer almak olduğunu belirten Onazi, “Geride kalan sezonda takım olarak iyi iş çıkardık. Bence ligin en iyi futbolunu oynayan ve gönülleri fetheden bir takım görüntüsündeydik. Şimdi bu çıtayı daha da yukarı taşımak arzusundayız. Yeni sezonda şampiyonluk için gelmemiz gerekiyor. Çünkü taraftarlarımızın beklentisi bu yönde. Beklentileri karşılamak için ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Gelecek sezon şampiyon olabiliriz” diye konuştu.

TARAFTARA HAYRANIM
Trabzonspor taraftarların hayran olduğunu belirten Onazi, “Taraftarlarımızın benim gönlümdeki yeri çok ayrı. Onları çok seviyorum. Bize inanılmaz destek oluyorlar. Gelecek sezon aynı coşkuyla bizim yanımızda olmaya devam etsinler. Onlardan alacağımız güç bizi rakiplerimizin önünde her zaman bir adım önde olmamızı sağlayacak. Taraftarlarımızla birlikte geleceği başarılı bir şekilde yazabiliriz. Böyle bir fırsatı kaçırmamalıyız” şeklinde konuştu.

GENÇLERiMiZ SÜPERLER
K ulübün genç oyunculara önem vermesinin yerinde bir karar olduğunu belirten Onazi, “Siz ne kadar alt yapıyla üst yapıyı bir şekilde birbirine bağlarsanız geleceğe daha bir güvenle bakarsınız. Yönetimin bu politikasını doğru buluyorum. O kadar yetenekli genç oyuncular takımda var ki ben onları izlerken mutluluk duyuyorum. Trabzonspor’un geleceğini alt yapıdan gelecek oyuncularla şekillendirebilir” dedi.

Editör: Haber Merkezi