Trabzonspor’un başarılı sağ beki Bruno Peres’in sevgilisi Glenda Moretti sosyal medyadan ayrıldıklarını duyurdu.

Bir ay önce çocukları dünyaya gelen çift yollarını ayırırken Moretti sosyal medyada yaptığı açıklamada elinden gelenin herşeyi yaptığını ancak Peres’in ayrılmak istediğini ifade etti.

İşte Moretti’nin yaptığı açıklama;

Trabzonspor’un sayısız Türk taraftarına böylesine zor ve hassas bir anda bana bu kadar yakın olduğunuzu hissetmekten gerçekten mutlu olduğumu söylemek istedim. Şimdiye kadar kendimi ifşa etmedin çünkü kızımın babasına saygı duyuyorum ve çekici olmayan detayları açıklamak istemiyorum. Ne yazık ki benim seçimim değildi. Memnuniyetle Trabzon’da kalıp tüm maçlarda yer alarak sizi ve onu bir oyuncu ve insan olarak desteklemeye devam ederdim. Ama herkes profesyonel ve insan olarak büyümek istemez. Kaybolmayı ve bir uçuruma düşmeyi seçenler var ve orada kendisine bağlı olanlardan yardım görmeyenler var.

Trabzonsporlu futbolcu, yeni doğum yapan eşini terk etti!

“ARTIK BU AİLEYİ İSTEMEDİ”

Ben ona her konuda yardımcı oldum ve eğer sizin takımınızda oynuyorsa bu da çok istememesine rağmen onu Türkiye’ye gelmeye iten bana teşekkür ederim. Birlikte bir hayat bir aile ve bir gelecek planlamıştık. Bana hayran olan ve bana karşı her zaman iyi davranan ekibinizin başkanıyla bizzat görüştüm. Başkan bana her zaman şunu söyledi: Eğer ona sahipsek, bu anlaşmayı sizin sayenizde başarılı kıldık. Elimden gelenin en iyisini yaptım. Onun için her şeyi yaptım ama sonunda bu aileyi artık istemedi, sadece iki kez gördüğü bu harika bebeğin doğumundan sadece bir ay sonra. Patlama için üzgünüm ama hepiniz sayısız mesajınıza bir cevabı hak ettiniz. Her şeyi için teşekkürler umarım şampiyon olursunuz sizi çok seviyorum

Trabzonspor on Twitter:

Editör: Haber Merkezi