Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener son alınan kötü sonuçlar sonrası aday olup olmayacağı ile ilgili Haber61’den Tuncay Lakot’a değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor’a başkan olarak dönmeyi düşünmediğini itiraf eden Sadri Şener, “Yaşım zaten 68’e gelmiş, bir sürü genç var. Genç birisini bulsunlar. Hem şu anda ekonomik tabloyu bilmiyorum. Artık dönmeyi düşünmüyorum. Bundan sonra 1461 Trabzon’un başkanı olurum” dedi.

Takımın şampiyonluk yarışından uzaklaştığını söyleyen Sadri Şener, Muharrem Usta başkanlığındaki yönetimin kendini toparlaması gerektiğinin altını çizdi. Şener, Başakşehir yenilgisi sonrası yönetime yönelik tepkileri şöyle yorumladı: “Takımın başarısı ve istikrarı camia için çok önemli. Bu kulüp 8-9 kişiyle yönetilmez, ayıptır. 15 kişilik yönetimde sayı düştü, 8-9 kişiyle bu işin altından kalkılmaz ki. Ben böyle düşünüyorum ama arkadaşlar daha iyi bilir.”

Trabzonspor’un yabancı oyuncularını ve yönetimin transfer anlayışını başarısız bulduğunu belirten Şener, “Yabancı transferler yapılırken çok iyi düşünülmemiş. Teknik konuda çok bilgim olmayabilir ama Başakşehir gibi bir takımın 3 tane seyircisi var ama senden daha iyi yabancı oyuncu almış. Sivasspor’daki Robinho Trabzonspor’un transferlerinden iyi. Yönetimin bunlara bakıp kahrolması lazım” sözleriyle eleştirdi.

Editör: Haber Merkezi