Dünyayı etkisi altına alan Koronvirüs salgını nedeniyle ülkemizde de büyük tedbirler alındı. Adeta her yerde hayat durdu. Çoğu sektör kepenk indirdi, futbolda ise ligler ertelendi ve heyecanın ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Tabi ki 'önce sağlık' diyoruz ancak şampiyonluk hedefine kilitlenen Trabzonspor taraftarları bir an önce salgının geçmesi için dua ediyor.

Eve kapanan milyonlarca futbolsever sosyal medya hesaplarından Trabzonspor'un bu sezon oynadığı maçların videoları paylaşarak hasret gidermeye başladı. Televizyonlarda yayınlanan eski maçlardan zevk almayan Bordo-Mavili futbolseverler, "Lig yeniden başladık", "Çok özledik", "Şampiyonluk için geri sayımdayız" gibi mesajlar paylaşarak özlemlerini dile getiriyorlar.

Şampiyonluk ateşi yandı bir kere
Spor Toto Süper Lig'de oynanan 26 maçta topladığı 53 puanla liderlik koltuğunda yer alan Trabzonspor'u, bu sezon taraftarları asla yalnız bırakmadı. Hem içeride hem de dışarıda kendilerine ayrılan tribünleri tıklım tıklım dolduran futbolseverler adeta şampiyonluğun ateşini yaktı. Taraftarların bu ilgisini Trabzonspor kulübü de asla karşılıksız bırakmadı.

Bir çok organizasyona birlikte imza attılar. Antrenmanlar taraftarlara açılarak futbolcularla kaynaşma sağladılar. Şampiyonluk yolunda "Biz bize yeteriz" mesajını paylaşarak dosta güven düşmana korku saldılar. Biz de Sonnokta Gazetesi olarak şampiyonluk yoluna baş koymuş Trabzonspor'un taraftarlarının bu sezonki fotoromanını oluşturduk.

Editör: Haber Merkezi