Sonnokta Spor Servisi

Trabzonspor’da sağ stoper transferi için sona yaklaşıldı. Geçen sezon kiralık olarak kadrosunda bulunan Denswil’in yanı sıra Eren, Doğucan, Larsen ve son olarak Trezeguet’i transfer eden bordo-mavililer sağ stoper için iki isimle görüşme halinde. Süper Lig’in son şampiyonunun gündemine aldığı savunma oyuncusunu Bordo-mavili takımın eski futbolcularından A Spor Yorumcusu Hamdi Aslan, açıkladı. Aslan, Trabzonspor’un Kaan Ayhan ve Marlon ile yaptığı görüşmelerden istediği sonucu alamadığını belirterek şöyle konuştu:

“Son günlerde üç tane stoper gündeme geldi. Bunların hepsi milli takım oyuncusu. Biri Belçika, biri Norveç birisi de Avusturya milli takım oyuncusu. Ben biraz daha bu transferde Hoffenheim de oynayan Avusturya milli takım oyuncusunu (Stefan Posch) yakın görüyorum. Trabzonspor’un bu transfere ekonomik olarak yaklaştığını düşünüyorum. Oyuncunun kendisiyle ilgili bir durum var onunla ilgili kararını kısa süre içerisinde verecek. Stoper transferinin 1-2 gün içerisinde sonuçlanacağını düşünüyorum.”

Fiyat düştüler

Aslan’ın Posch için yaptığı açıklamanın yanı sıra gündemdeki diğer ismin Hertha Berlin’in 31 yaşındaki futbolcusu Dedryck Boyata olduğu belirlendi. Oyuncu için Trabzonspor Kulübü 2,5 milyon Euro'luk resmi teklif sunarken H.Berlin ilk etapta Bordo Mavili kulüpten 5 milyon Euro talep etmişti. Son gelen bilgilere göre Alman ekibinin pazarlıklarda 3 milyon Euro seviyelerine düştüğü öğrenildi.  Oyuncu için talep ettiği bonservis bedelini 3 milyon Euro seviyelerine çeken Alman kulübü, Trabzonspor'un yanıtını bekliyor.

Editör: Haber Merkezi