İSTENMEMESİNİN 3 ÖNEMLİ NEDENİ VAR

Trabzonspor’un  gelecek sezon şampiyonluk mücadelesini sürdürmesi için oluşturması planlanan kadrosu içinde adı geçen ve iki sezondur Galatasaray taraftarının neredeyse istenmeyen adam ilan ettiği Selçuk İnan’a karşı büyük bir direnç gösteriliyor. Taraftarlar  3 yıl Trabzonspor formasını giyen Selçuk İnan’ı bir daha takımda görmek istemezken, özellikle sosyal medyada tepkilerini dile getiriyorlar. Taraftarların Selçuk İnan’ı istememe gerekçesi ise 3 ana başlıkta toplanıyor.

ÖNEMLİ PARALALA MAL EDİLMİŞTİ

Bunlardan biri Manisaspor’dan 3 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ve 3 futbolcu karşılığı transfer edilen Selçuk’un kendisini  var eden Trabzonspor’u arkadan vurarak kaçarcasına gitmesi, diğeri, Galatasaray’da olduğu süre içinde bir kez olsun şike ile şampiyonluklarının alındığına vurgu yapmaması ve bir diğeri de geçen sezon Deniz Ateş Bitnel’in Trabzonspor’dan 4 oyuncuya kırmızı kart gösterdiği maçta ayrıca haksız verdiği  penaltıyı gole çevirmesinin  ardından attığı sevinç çığlıkları gösteriliyor.

BÜYÜK ZARAR VEREREK GİTMİŞTİ

2010-2011 sezonunda takım şampiyonluk mücadelesi verirken, sözleşme uzatma teklifini sürekli oyalama taktiği ile savuşturan Selçuk, bu süre içinde şikeyle şampiyonluk kupasını çalan Fenerbahçe ile dirsek temasına geçmiş, sonrasında bir anda karar değiştirmiş  ve arkasına  bile bakmayarak  Galatasaray’a giderek Trabzonspor’a büyük ekonomik kayıp verdirmişti. Böyle bir oyuncunun isminin hala Bordo-Mavili takımla anılmasına bir anlam veremeyen taraftarlar, “Trabzonspor’a ihanetin bir faturası olmalı. Selçuk’un transfer listesinde olduğunu düşünmüyoruz ama eğer  yeniden  transferini gerçekleştirenler olursa, asla affetmeyiz” diyerek sert  tepki gösteriyorlar.

SONNOKTA GAZETESİ / özel haber

Editör: Haber Merkezi