Maçın ardından konuşan Trabzonspor’un 2 genç ismi Serkan ve Ahmet Can, yayıncı kuruluşa beraber röportaj verdiler. Serkan, “Bu sene çok uğraştık şampiyonluk için. Herkesin emeği var. Herkes çok uğraştı. Çocukluğumuzdan beri hayalini kurduğumuz şampiyonluğun içinde olmak bizim için gurur verici. 61. maçımıza çıktığım için çok mutluyum, gururluyum. İnşallah oynadığım maç süresi devam eder. Galibiyetlerle devam ederiz. ligi öyle bitirmek istiyoruz. Şimdi kupaya döndük. kupadan finale çıkmak için elimizden gelenin en iyi sonucu almak istiyoruz. Kayserispor maçı var onla devam ederiz” dedi. 

DOSTLUK KAZANDI
Ahmet Can ise, “Ahmet Can ise, “Şampiyona olduk gerçekten mutluyuz. 19 yaşında bu duyguları yaşamak gerçekten benim için çok önemli, özel bir an. Oynayan oynamayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Herkesim emeği var. Maçta şansız bir gol yedik. Sonuçta dostluk kazandı. Oynayan, oynamayan herkese teşekkürler” dedi” dedi. 

ŞAMPİYONLUK ANINDA NELER HİSSETTİLER
Şampiyonluk anında neler hissettiği sorusuna ise Serkan, “Bambaşka bir andı. O anı tarif edemeyiz. Mutluluktan ağladık soyunma odasında beraber. Mahalle arasında top oynarken Trabzonspor’un şampiyonuluğunu hayal ediyorduk. O ana tanıklık etmek büyük mutluluktu. İnaşallah kupa finaleni çıkıp orada da kupayı almak istiyoruz’ dedi. 
Ahmet Can, “19 yaşında bu duyguları yaşamak tarifsiz. Herkese nasip olmuyor bana nasip oldu. Teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

KİMİ ÖRNEK ALIYORLARDI
Mahalle arasında futbol oynarken kimi örnek aldıkları sorusuna Serkan, “BenYattara’yı çok seviyordum. İbrahim Yattara diyordum” derken, Ahmet Can, “Alt yapıda forvet başlamıştım. Mahalle arasında da aynı. Ben genellikle Bale tarzı oynuyordum. Onu diyorum” diye cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi