SONNOKTA SENA YILMAZ - Trabzonspor’un ligdeki çıkışını bordo- mavili futbolseverler gazetemize değerlendirdi. Sanayi esnafı Bordomavili takımın yükselişe geçmesindeki en büyük etkenin Teknik Direktör Abdullah Avcı olduğunu vurgularken, kalan 17 maçta hakem hataları yaşanmazsa Trabzonspor’un ipi göğüsleyen takım olacağını söylediler.

İşte bordo-mavili futbolseverlerin Trabzonspor görüşleri;
Cengiz Zengin:
“Trabzonspor Abdullah Avcı ile güzel bir hava yakaladı. Ben diğer hocalarda o sinerjiyi göremedim ama şuanda Abdullah Avcı bize uyum sağladı. Yakalanan çıkış Abdullah Avcı’nın gelmesi ile beraber futbolcularda bir hava oluştu. Geçen seneki havayı görmeye başladım. Geçen sene Abdullah Avcı takımın başında olsa şampiyonluk kaçınılmazdı. Taraftarların çoğu bu sene şampiyonluk zor diyor ancak ben bu fikre katılmıyorum. Bence Allah’ın izni bu sene şampiyon olacağız.”

Hüseyin Zengin: “Trabzonspor’un yakaladığı çıkışı futbolculara bağlıyorum. Bir tek Abdullah Avcı ile değil bu iş. Futbolcular da ki azim ve istek bir de Trabzonspor’un futbolculara ödediği ücret. Ben şuna kanaat getirdim; Trabzonspor’da futbolcular alacaklarını almadığı zaman oynamıyorlar. Ayrıca Trabzonspor’u kendi içimizden yıkmak isteyen çok kişi var. Trabzonspor bir yerlere geldiği zaman hemen insanlar başlıyor şu futbolcuya şu kadar verdin, şöyle yaptın, böyle yaptın diye. Şuan bakıldığında zirve ile Trabzonspor’un arasında 6 puan fark var. Trabzonspor kazandığı zaman bizim neşemiz yerine geliyor esnaf olarak para kazanmasak ta Trabzonspor sevdamız var. Trabzonspor’un sadece bir formasını alıp, bir kombinesini almakta olmuyor. Aidatımızı her sene Trabzonspor için ödüyoruz. Çünkü Trabzonspor iyi yolda çok şeyler yapacağını ben biliyorum. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş da bu sene devireceğimize inanıyoruz biz. Yönetim iyi şeyler yaptığı sürece biz her zaman arkasındayız. Yüzde yüz bu sene şampiyon olacağız. Kafa da olduğumuz zaman heyecan yapıyoruz ama alttan yukarıya çıktığımız zaman biz 6 puanı da kapatırız."

Oktay Çepni: “Trabzonspor ligde önemli bir çıkış yakaladı. Bu durum bize zevk veriyor ancak huzur bulmaya başladık. Önceleri sonuçtan tedirgin oluyorduk acaba üzülecek miyiz diye. Hatta çoğu zaman maçı bile izleyemiyor sonradan sonucuna bakıyordum. Şimdi ise her maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Özellikle Beşiktaş, Başakşehir maçları çok zevk veriyor. Bu çıkış bence teknik direktör sayesinde. Futbolcular ile ilgilenmesi alakalı olması bence çok önemli. Bir iş yerinde bile çalışanlarınız ile ne kadar ilgilenirseniz o kadar verim alırsınız ben ona bağlıyorum. Bence bu sene benim içim de bir kıpırtı var eğer hakemler bize yanlış yapmazsa, futbolcular ile alakalı sorun çıkmazsa bu sene şampiyonluğu yakalayacağız.”

Bekir Zengin: “Bu çıkışı çok iyi değerlendiriyorum hele ara transfer döneminde yapılan transferlerin çok faydası oldu. Bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bu çıkışı ara dönem transferlerine bağlıyorum. Futbolcular sonradan birbirlerine motive oldular. Başlar da kötü gittik teknik direktör yüzünden ama şuan toparladık şampiyon olacağız.”

Hayri Peker: “Trabzonspor’un Abdullah Avcı ile mükemmelleştiğini görüyoruz. Sanki özüne döndü. Hele ki Trabzonspor son zamanlarda ki kasket olayı tamamen özü, yakında Trabzon’u komple şapkalı görebiliriz. Daha önce Trabzonspor küme de kalır mı acaba diye düşünürken şuanda şampiyonluğa kadar gidiyoruz, inşallah sezon sonu şampiyon olacağız. Yakalanan çıkışta hocanın çok büyük etkisi var. Bence Trabzonspor’un bundan sonraki dönemi daha önemli... Maçlar seyircisiz oynanıyor ve Abdullah Avcı’da şuan rahat. Seyircili olduğu zaman nasıl olacak göreceğiz. İnşallah o sene bu sene.”

Hasan Eyüp: “Trabzonspor’un yakaladığı çıkıştan biz memnunuz. Artık her maçı heyecanla bekliyoruz. Her akşam erkenden çıkıp evlerimize gidiyoruz maç izlemek için. Transferlerden de memnunum biz böyle bir şey beklemiyorduk aslında ama çıkış yakaladık. Hadi şampiyonluk demeyelim ama 2-3’üncü sırada bitirmek istiyoruz beklentimiz bu. Yakalanan çıkışta Abdullah Avcı’nın büyük katkısı var.”

Editör: Haber Merkezi