Trabzonspor, sol bek sorunu bir türlü çözemezken daha önce bir çok kez görüşme yapılan Alioski’nin yeniden gündeme geldiği öğrenildi. Trabzonspor’un transfer teklifine rağmen geçen sezon Ahli’ye  yüksek bir ücret karşılığında transfer olan Alioski’nin yeniden Trabzonspor’un radarına girdiği kaydediliyor.

Devre arasında da Suudi Arabistan’da mutlu olmadığı iddiaları çıkan Alioski için, Trabzonspor Scout ekibinin Gürcistan - Kuzey Makedonya maçını yerinde izleyeceği ifade edildi. Trabzonspor’un bu kez oyuncuya ciddi teklif yapmaya hazırlandığı kaydedilirken oyuncunun performansının da önemine dikkat çekildi. Ali’de bu sezon toplam 28 maçta görev alan Alioski, sol bekte oynamasına rağmen 6 gol atıp, 8’de asist yaptı. 30 yaşındaki Alioski, 2017’de transfer olduğu Leeds’ten geçen sezon sözleşmesinin bitmesiyle ayrılmıştı.

Şu anda Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında forma giyen deneyimli futbolcu, bu sezon 28 resmi maçta 6 gol attı, 8 asist yaptı. Hücum yönü de kuvvetli olan Alioski, tam Abdullah Avcı’nın aradığı tarzda bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon da Trabzonspor ’un gündeminde olan Ezgjan Alioski, Suudi Arabistan’a gitmişti. Bordo-mavililer, Al Ahli takımıyla 2023’e kadar sözleşmesi olan tecrübeli yıldız için kiralık formülünü öncelik tutuyor. 

Son dakika haberi! Trabzonspor'da Ezgjan Alioski çalışması!

Editör: Haber Merkezi