Trabzonspor’da taraftarların takımda yeniden görmek istediği, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ise, “Leipzig’in oyuncuya ilgili kararına göre hareket edeceğiz” açıklamasını yaptığı Alexander Sörloth için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Almanya’nın önemli gazetelerinden Bild’in haberine göre Leipzig, yeni sezon planlamasında Sörloth’u düşünmüyor ve oyuncuyu kiralık olarak göndermeyi planlıyor.

Oyuncuya verilen çok yüksek bonservis bedelinin karşılığının alınamadığı vurgulanırken, Trabzonspor taraftarları ise bu haberi heyecan verici olarak karşıladı.

Leipzig’in Sörloth ile ilgili resmi kararını kısa bir süre içerisinde vermesi beklenirken, Trabzonspor’da özellikle Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bu transfer sürecini yakından takip ettiği ve hamle için yönetim kurulu içerisinde de bütçe konusunda bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Bu arada Leipzig’in kararının netleşmesinden sonra yönetimin önce oyuncuya bir görüşme yapacağı ve geri dönme konusundaki fikrini aldıktan sonra kulüple direkt temasların başlayacağı da ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi