Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı Sörloth ile ilgili yaptığı açıklamada, "Almanya, İspanya ve İngiltere'de kendini denedi. Çok başarılı olduğu Türkiye'ye dönmek gibi bir isteği var ancak Real Sociedad'ın opsiyon hakkı bulunuyor. Sörloth'u hangi kulüp istemez?" ifadelerini kullanmıştı.

Norveçli golcü ise, konuyla ilgili İspanyol basınına flaş açıklamalarda bulundu.

İŞTE SÖRLOTH'UN AÇIKLAMALARI:

Soru: İstediğin kadar oynamadığın için hayal kırıklığına uğradın mı?

Sörloth: Öyle bir takıntım yok ama her zaman oynamak istiyorum, bu yüzden hayal kırıklığına uğramamaya çalışıyorum. Bir an için üzgün olabilirsin, tamam, ama sonra her şeye yeniden başlamak zorundasın. Yedek kulübesindeysem sahaya çıktığımda elimden gelenin en iyisini yapmalıyım ama tabii ki her şeyi oynadığınızda daha kolay çünkü o zaman gol atmak için daha fazla dakikanız var.

Soru: Real Sociedad'da mı devam edeceksin?

Sörloth: "Bilmiyorum, sezon sonuna bırakacağım. Şu anda bunu düşünmüyorum, sadece iyi antrenman yapıyorum ve kulüp için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Dikkatimi dağıtmak istemiyorum, şu anda odaklandığım şey oynamak ve elimden gelenin en iyisini yapmak. Bu konularla menajerim ilgileniyor. %100 futbola, oynamaya ve gol atmaya odaklanmak istiyorum. Sezon sonu neler olacağını göreceğiz."

Soru: Leipzig sana bir şey söyledi mi?

Sörloth: "Bilmiyorum, sadece futbol oynamak istiyorum. Gerisini benim menajerim halledecek. Real'e odaklandım ve mümkün olduğunca yardım ediyorum."

Soru: Beşiktaş'ın sportif direktörü seni transferde bir öncelik olarak görüyor. Neler söylersin?

Sörloth: "Hiçbir fikrim yok. Onu görmedim. Bu tür haberlerle vakit kaybetmek istemiyorum. Israr ediyorum, bu konuyu sezon sonunda konuşalım."

Soru: Türkiye'de 33 gol attın. Neler söylersin?

Sörloth: "İnanılmazdı çünkü tüm maçlarda gol attım. Çok iyi bir ekibimiz vardı. Maçlardan önce kız arkadaşımla veya babamla konuşurdum ve onlara iki mi yoksa üç mü gol atacağımı bilmediğimi söylerdim. Bu bir güven meselesiydi ve yerine getirildi. Hiç yorgun hissetmedim, her zaman iyiydim."

Soru: En iyi Sörloth henüz gelmedi mi?

Sörloth: "Umarım gelir. Tecrübe kazanmanın forvetler için önemli olduğunu düşünüyorum ve bunun üzerinde çalışıyorum. Uzun yıllar oynamak için vücuduma özen gösteriyorum."

Soru: Futbol dışındaki hayatınız nasıl?

Sörloth: "Ciddi değilim, şaka yapmayı severim. Arkadaşlarımla olmayı seviyorum. Şu anda buradalar ve eğleniyoruz, gezilere çıkıyoruz, kültürü keşfediyoruz ve bu hoşuma gidiyor. Akşam yemeğine çıkmayı severim, dün barbekü yaptık. Bir diğer tutkum da sinema. Stres olmadan eğlenmeyi seviyorum."

Soru: Ayrıcalıklı hissediyor musun?

Sörloth: "Ayrıcalıklıyım ve bu yüzden çok pozitifim. Futbolda işler iyi gitmediğinde bunu çok düşünmenize ve kafanızı yemenize gerek yok bence. Düşünmen gereken şey, şanslı biri olduğun."

6 GOL 1 ASİST

Sörloth, Real Sociedad formasıyla çıktığı 37 maçta 6 gol atıp 1 de asist yaptı.

Editör: Haber Merkezi