Şampiyonlar Ligi kadrosunu kurmak için kollarını sıvayan şampiyon Trabzonspor, Olimpik Lyon'da forma giyen Jerome Boateng'i alarak yılın transfer bombasını patlatmak istiyor.

33 yaşındaki dünyaca ünlü stoper için Fransız ekibi ile yapılan resmi görüşmelerde çok ciddi mesafe kat edildiği dile getiriliyor.

Kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan dünyaca ünlü savunmacı için bordo- mavili taraftarlar da harekete geçmiş durumda.

1.92 yıldızın alınmasını isteyen taraftar sosyal medyada yönetimi mesaj yağmuruna tuttu.

Kariyerinde 29 kupa bulunan süper yıldız için taraftarlar "Hamsik'ten sonra Boateng.

BOATENG GEÇEN SEZON NE YAPTI?
Tecrübeli futbolcu, geçen sezon 22'si ilk 11'de olmak üzere 27 maçta forma giydi, 2 de asist yaptı.

Kariyerinde 1'i Dünya Kupası, 2'si Şampiyonlar Ligi, 2'si UEFA Süper Kupa olmak üzere 29 kupa kaldıran Boateng, 2016 sezonunda da Almanya'da yılın futbolcusu seçildi.

İki dünya yıldızı takımda olursa önümüzde kimse duramaz. Yönetim bunu yaparsa büyük iş başarmış olur. Bize seviye atlatırlar" dediler.

ABDULLAH AVCI ONU BEKLİYOR

Bayern Münih kulübünde yıldızı parlayan isimlerden olan Boateng, ayrıca Hertha Berlin, Manchester City, Hamburg ve son olarak Lyon'da forma giydi.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın tecrübeli stoperi kadrosunda görmeyi çok istediği ve bu konudaki talebini yönetim kuruluna ısrarla söylediği ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi