Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, Olimpiyat Stadı'nda Altay ile karşılaşacak. Maç öncesi Bordo-mavili ekibin açıkladığı bilet fiyatlarına taraftar tepki göstermişti. Ağaoğlu yönetimi ise tepkiler sonrası biletlerde büyük DAMPİNG (büyük fiyat indirimi) uyguladı.

Trabzonsporlu taraftarlar, adeta yıkım yaşamıştı

Bordo mavili ekip, şampiyonluk kupasının İstanbul’daki maçta stada getirileceğini ve taraftarla buluşacağını açıkladı. Ancak Trabzonsporlu taraftarlar, Altay maçının bilet fiyatlarını görünce adeta yıkım yaşamıştı.

Trabzonspor-Altay maçı bilet fiyatlarında flaş değişiklik

Yaşananların ardından Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi bilet fiyatlarında indirime gidildiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada "Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 37. haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynayacağımız Altay karşılaşmasının bilet fiyatlarına ilişkin açıklamada bulundu:

“Değerli Trabzonsporlular;

15 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda takımımızın Altay ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları İstanbul ve çevre illerde oturan taraftarlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Karşılaşma için biletlerini daha önceden almış olan taraftarlarımızın ücret farkları ise hesaplarına iade edilecektir. Siz değerli taraftarlarımızın bilgisine arz ederim.

Saygılarımla.”

Güncellenen bilet fiyatları şu şekildedir:

BATI VIP: 750 TL

BATI ALT: 400 TL

BATI ORTA/ÜST: 350 TL

DOĞU ALT/ÜST: 200 TL

GÜNEY: 100 TL

KUZEY: 100 TL" ifadelerine yer verildi. 

Öte yandan ilk açıklanan bilet fiyatları sonrası sosyal medyada kulübe tepki gösteren Trabzonsporlu taraftarlar, fiyatların yüksek olduğu konusunda  çok sayıda paylaşımlar yapmıştı.

İşte ilk açıklanan Trabzonspor-Altay maçı bilet fiyatları

BATI VIP: 4.000 TL

BATI ALT: 1.500 TL

BATI ORTA: 1.500 TL

BATI ÜST: 1.250 TL

DOĞU ALT: 1.000 TL

DOĞU ÜST: 1.000 TL

GÜNEY: 500 TL

KUZEY: 500 TL

Editör: Haber Merkezi