SONNOKTA SENA YILMAZ - Trabzonspor taraftarlarının teknik direktör Abdullah Avcı’ya desteği tam. Deneyimli teknik adamın takımın başına geçmesinin ardından Bordo-Mavili ekibi getirdiği noktanın başarılı olduğunu savunan taraftarlar Avcı’nın gelecek sezon başarılı olacağına inancı tam. Taraftarlar yeni sezonda yönetimin transferde Avcı’nın beklentilerine cevap vermesi halinde özlenen şampiyonluğun da geleceğini dile getirdiler. Şimdi söz taraftarda…

Sinan Terzi: "Abdullah Avcı’nın performansını çok iyi değerlendiriyorum kısa ve net. Eğer istenilen transferleri yaparlarsa ve mevcut kadro ile kemik iskeletini bozmazlarsa şampiyonluk gelecek sezon yakındır. Takımın başına geçmesinin ardından Abdullah Avcı’yı savunmuştum ve söylediğime gelindi haklıda çıktım. Umarım seneye de başarı elde edeceğiz. Bu takım başarıyı hak ediyor.”

Mustafa Akın: "Bence gayet iyi. Takımı toparladı, hava kattı ve sistem oturtmaya çalışıyor. Elinde olan kadro zafiyetiyle, forvetsiz maçlara çıkıyoruz. Şuan ki durum bence on numara. Seneye 2-3 transfer ile daha yukarıya oynamak gerekir mi gerekir. Bunu Ahmet Başkan yapar mı düşündürücü. Gelecek sezonda bu yönetim ile başarılı olamaz. Çünkü yönetimin tek derdi borcu azaltmak. Biz başarılı bir yönetimiz deyip karşıya geçmek. Bu sene Sörloth’umuz, Novak’ımız ya da Sosa’mız olsa idi şuan durum çok farklı olabilirdi. Ancak bunların yeri ne yazık ki doldurulamadı. 300-400 bin euro’ya yapılan transferlerinde bir tanesi tutuyor oda bunu başarı olarak görüyor. Bence yanlış bir sistem. Trabzon halkı şampiyonluğa aç, mutluluk görmemiş. Bu insanlar lig şampiyonluğu istiyor. Eskisi gibi babalarımızın dönemindeki gibi çıkıp çılgınca eğlenmek istiyor. Bunu hak ediyor Trabzonspor."

Fatih Kalfa: "Abdullah Avcı şuana kadar iyi performans sergiledi elindeki bu kadroya rağmen! Gidenlerin yerini kesinlikle tamamen dolduramadılar. Futbolcular kampa geç katıldılar biraz bunun acemiliği var. Biraz uyum sorunu oldu. Abdullah Avcı geldikten sonra bu sorunları biraz aştı ama elinde ki kadro şuan için yeterli değil. Takımın şu seviyeye bile gelmesi Abdullah Avcı için ve Trabzonspor için başarıdır. Gelecek sezon için ise bu kadro şampiyonluğa oynayamaz. Forvete orta sahaya kanatlara iyi birer transfer yapılması lazım. Benim düşüncem yapılırsa belki siyasette bırakırsa Trabzonspor’un peşini İstanbul takımları belki olabiliriz.”

Selim Terzi: "Normalin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Gelecek sezon iyi transferler yaparsa takımın büyük bir ihtimalle şampiyonluğa oynayabileceğini düşünüyorum. Yedirirler mi bize bu şampiyonluğunu bilmiyorum. Çünkü Trabzonspor ne zaman şampiyonluğun en güçlü adayı olsa kirli düzen devreye girerek önünü kesiyorlar. Bu kirli düzene dur denilmediği sürece Abdullah Avcı ağızıyla kuş tutsa nafile. Çünkü siz ne kadar mücadele ederseniz edin önünüzde hep büyük engeller oluyor.”

Recep Küçükbekir: "Abdullah Avcı şuana kadar başarılı. Başarılı olacağına da inanıyorum. Trabzonspor yerli hoca da başarı sağlayacaksa Abdullah Avcı’yla başarıyı yakalayacak. Gelecek sezon başarılı olunacaktır çünkü Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın kafasında olan bazı oyuncular var. Trabzonspor’da altyapıya da önem vermek lazım. Bu sezon 3’ncü bitireceğimizi tahmin ediyorum. Başarı Abdullah Avcı ile gelecek Karadenizli biri ile gelecek bize Karadeniz’den fayda var. Abdullah Avcı’yı çoğu istemiyordu Rizeli olduğu için. Ama bence Rizeli olması fark etmez neticede Karadenizli. Rize’ye geçerken Trabzon’dan geçiliyor."

Editör: Haber Merkezi