HUKUKİ YOLLARA BAŞVURDUM

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu Sonnokta’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aldığı 5 yıl 2 aylık cezanın ardından gündeme bomba etkisi yaratırken sessizliğini bozan Aşçıoğlu, “Genel kurulla geldim genel kurulla giderim. Ben görevimin başındayım. Yapılan bir hukuksuzluk var. Verilen cezaları doğru bulmuyorum. Gerekli hukuki yollara başvurduğunu ifade etti. 

TRABZONSPOR İÇİN CEZA YEDİM

Yaşanan süreç zarfında Trabzonspor’un mevcut yönetiminin kendisine sahip çıkmadığını dile getiren Aşçıoğlu, “Her ne yaptıysam, ne ceza yediysem, her ne söylemde bulunduysam Trabzonspor’un menfaatlerini gözeterek bunları yaptım. Bu doğrultuda da Trabzonspor’un uğradığı haksızlıklara karşı geldiğim için ceza yedim” ifadelerini kullandı.

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Halen daha görevinin başında olduğunu vurgulayan Aşçıoğlu, “Seçime kadar görevim devam eder. Bana 5 yıl 2 ay ceza verdiler. PFDK’ dan bana ceza verme ve tahkimin bunu onaylama hakkının olmadığını düşünüyorum. Ama hukuk tecelli edecektir. Buna inancım tamdır.  Bu husustaki hukuki mücadelelerim devam ediyor” şeklinde konuştu.

BENİ KİMSE SUSTURAMAZ

Kamuoyunda sessiz kaldığım ile ilgili açıklamalara da cevap veren Aşçıoğlu, “Ben sessiz kalmam. Şu dönemde Trabzonspor hakkında açıklama yapmamamın en başlıca sebebi bu olayın adli makamlara çıkmasındandır. Beni kimse susturamaz. Sanki herkesin üzerinde ölü toprağı var” dedi. 

SORULAR CEVAPSIZ

Kamuoyundan cevaplanmasını istediği soruların olduğunu dile getiren Aşçıoğlu, “Trabzon Lobisi nerede? Neden sessiz kalıyor? Bu olay benim şahsi meselem midir? Ben durup dururken mi Yıldırım Demirören ile kötü oldum?” diye konuştu.

özel haber / Ali Osman YÜRÜK

sonnokta gazetesi

Editör: Haber Merkezi