TAKIMIN  GÜCÜNÜ YÜKSELEMEZ’

Trabzonspor’un transfer çalışmalarında  gündeme gelen isimlerin başında CSKA Moskova’nın 30 yaşındaki Sırp sağ kanat oyuncusu  Zoran Tosiç olduğu biliniyor. Futbolcuyu, bizzat Başkan Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve Teknik Direktör Ersun Yanal geçen hafta oynanan CSKA Moskova-Spartak Moskova maçında çıplak gözle izledi.

Ancak  sözleşmesi bitecek olması nedeniyle  n alınmasının kolay olduğu düşünülen Tosiç , sergilediği futbolla  hiç de iyi not almadı. Bu oyuncunun a transfer listesinde yer almasının zaman kaybı olacağını düşünenler  bile çıktı..

Bordo-Mavili kulübün kurmayları, şampiyonluk mücadelesi verecek ve bu noktada rakiplerinin de önüne geçecek bir kadroya sahip olma adına Zoran Tosiç gibi isimlerin çok önemli artı üretemeyeceği noktasında endişeye düştüler. Bunun için de Ersun Yanal’ın Tosiç ile ilgili talebinin olması halinde bile buna karşı çıkılacağı ve yerine çok daha yetenekli ve etkili bir oyuncunun alınması yönünde mücadele verileceği dile getirildi. Tosiç’in 30 yaşına gitmiş olması da bir başka endişe kaynadığı oldu. Sırp futbolcuyla ilgili endişelerini dile getiren bazı kurmaylar, “Bu oyuncu çok çok iyi olsa, CSKA Moskova gibi bir kulüp niçin onun sözleşmesini uzatıp, en azından bonservis bedeli alarak gitmesine zemin hazırlamadı?” diye sormaktan da kendilerini alamadılar.

Editör: Haber Merkezi