Trabzonspor'da Lukas Frenkert için transfer çalışmaları sürüyor ancak son gelen haberler rakiplerin de arttığı yönünde...

Trabzonspor’un herkes tarafından övülen scout ekibinin pek çok kulübün gözünden kaçan bir oyuncuyu Abdullah Avcı’ya izlettiği ortaya çıktı.

Almanya 4’üncü lig takımlarından Münster’de oynayan 1.90’lık sağ bek Lukas Frenkert’i izleyen Scout ekibi, stoperde de oynayan 20 yaşındaki oyuncuyu 3-4 aydır Avcı’ya izletiyordu.

Ancak bugün oyuncuyla ilgili Bild gazetesinin yaptığı Schalke de oyuncuyu istiyor haberi moralleri bozdu.

20 yaşındaki genç oyuncunun menajeri ve kulübüyle görüşmelerini sürdüren Trabzonspor yetkilileri yaz aylarına kadar hiç boşluk vermeden teması sürdürmeye kararlı...

Abdullah Avcı da özelliklerini çok beğendiği Lukas Frenkert'in transferi için her türlü imkanın seferber edilmesini istedi.

Devre arasında pandemi nedeniyle alamadığı Danny Rose ile hala ilgilenen Trabzonspor’un, Premier Lig’den bir başka sol beki daha takip ettiği belirtildi.

Bu ismin küme düşmesine kesin gözüyle bakılan West Brom’ın 31 yaşındaki oyuncusu Gibbs olduğu bildirildi. Gibbs’i aynı zamanda Miami’de istiyor.

Editör: Haber Merkezi