TFF Başkan adayı Mehmet Büyükekşi’ye yakın bazı isimler Başkan Ağaoğlu’na, ‘Hacıkerimoğlu için direnmeyin, size iki yönetim kurulu üyeliği, kurulların da tümünde üyelik verelim’ dediği öğrenildi.

Federasyon kulislerinde işte bu iğrenç teklifler konuşuluyor.

Ve tabi, bu el altından yapılan öneriyi, Ağaoğlu anında reddetti.

Süreç kilitlenmiş şekilde devam ediyor.

TRABZONSPOR CAMİASI BİRLİK OLMAYA BAŞLADI!

TFF Seçimlerinde muhtemel seçilecek Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi’nin listesine Trabzonspor’dan kim girecek belki de şu sıralar Bordo - Mavili camianın üzerinde durduğu en büyük konulardan biri.

Trabzonspor yönetimi bu konuda mevcut yönetimde bulunan Mustafa Hacıkerimoğlu’nu önerme kararı aldı. Aslında bu karar camianın ortak dile getirdiği konu.

Ancak Hacıkerimoğlu’nu sizin de tahmin edeceğiniz gibi malum çevreler istemiyor. Neden, çünkü Trabzonspor’un TFF’de hakkının yenmesine müsaade etmiyor!

Bu nedenle de malum çevreler Hacıkerimoğlu’nun yeni seçilecek TFF Yönetiminde istemiyor. Ancak Trabzonspor camiası bu konuda birlik olmaya başladı. Dün ilk olarak Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Av Ali Sürmen açıklama yaptı.

Ardından da AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora…

Cora, sosyal medya hesabından, “TFF yönetimine Mustafa Hacıkerimoğlu ismi önerilmesi doğru ve isabetli bir karardır.Bu kararından dolayı Trabzonspor başkanı ve yönetimini tebrik ediyoruz. TFF Başkan adayı camiamızın bu isteğini dikkate almalı.Aksi bir durum bizi üzer. Hatta hasma ne bir tutum olur” ifadelerini kullandı.

Hacıkerimoğlu, için bu desteğin önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceğini tahmin ediyoruz.

61saat

Editör: Haber Merkezi