Trabzonspor'un devre arasında düzenlediği kampa davet edilen Koray Kılınç, performansıyla beğeni toplamıştı. Genç oyuncuyla profesyonel sözleşme yapıldı. Peki Koray Kılınç kimdir?

Altyapıdan çıkardığı oyuncularla dikkat çeken Trabzonspor'da bir genç oyuncu daha profesyonel yapıldı. Teknik direktör Ünal Karaman'ın devre arası kampına çağırdığı 18 yaşındaki santrfor Koray Kılınç ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Yaklaşık 1 aydır A takımla çalışan Koray'ın performansının yeterli görüldüğü ve bu nedenle takımda kalmasına karar verildiği ifade edildi. Koray ile birlikte altyapıdan gelen oyuncu sayısı da 18'e yükseldi. 

İŞTE LİSTE: Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Muzaffer Cem Kablan, Kağan Moradaoğlu, Hüseyin Türkmen, Ali Karnapoğlu, Oğuzhan Açıl, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Batuhan Artarslan, Murat Cem Akpınar, Behlül Aydın, Kerem Baykuş, Tunahan Ergül, Tayyip Ebrar Cumur, Berkay Kara, Abdulkadir Parmak ve Koray Kılınç.

Koray Kılınç kimdir, kaç yaşında?
Futbola Kartalspor altyapısında başlayan 4 Mart 2000 doğumlu olan Koray Kılınç, bu sezon başında Trabzonspor U21 takımının yolunu tutmuştu. U21 Süper Ligi’nde 15 maça çıktı ve 7 gol 3 asistlik bir performans sergiledi. 1.92 metre boyunda ve sol ayağını kullanıyor. 

Editör: Haber Merkezi