Bu sezon ligde harikalar yaratan ve şampiyonluğa koşan Trabzonspor şimdiden gelecek sezonun planlamasına başladı. Dün Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı bir araya geldi ve önümüzdeki sezonun planlaması yapıldı. Henüz rakiplerinin teknik direktör konusunda soru işaretlerinin devam ettiği, kadro yapılanmalarının ne düzeyde değişeceği belli olmadığı dönemde Bordo-Mavililer bu 3'lü zirvenin de fotoğrafını paylaşarak adeta 'Gelecek sezon da iddialıyım' mesajını verdi.

Üst düzey stoper de istedi

Bu toplantıda öncelikli olarak elbette transfer konuşuldu. Bu sezon yaşanan sakatlıklar nedeniyle bazı zorluklar yaşayan Abdullah Avcı transfer için eksik noktaları belirledi, öncelik olarak da üst düzey stoper ve ön libero istediğini iletti. Ağaoğlu ve Doğan da bu durumu olumlu karşılarken, 6 numara özelinde konuşulan listenin üst sırasındaki iki isim de ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Mohamed Elneny'i transfer listesine aldı | Transfermarkt

Beşiktaş 'ta birlikte çalıştılar

Abdullah Avcı'nın, Beşiktaş döneminde birlikte çalıştığı Mohamed Elneny'i istediği kaydedildi. Başarılı hocanın, İngiliz ekibi Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mısırlı futbolcu için şartların zorlanmasını talep ettiği belirtildi. 29 yaşındaki yıldızla kendisinin de görüşeceğini sözlerine ekleyen Avcı olası bir olumsuz duruma karşı B planını da yine Ada'dan belirledi: Cheikhou Kouyate... 

Trabzonspor, Cheikhou Kouyate için teklifini yaptı! - Spor haberleri

Uygun zemin aranacak

Senegalli ön liberonun da Crystal Palace ile kontratı Haziran ayında sona erecek. Bonservisini eline alacak 32 yaşındaki futbolcunun ismi daha önce sık sık Türk ekipleriyle anılmıştı. Yönetimin iki futbolcu için de en kısa zamanda nabız yoklayacağı öğrenilirken, Avcı'nın talebi doğrultusunda şartların zorlanacağı vurgulandı. İki oyuncudan birini renklerine bağlamak isteyen Fırtına en uygun isimle, en uygun şartlarda anlaşmanın zeminini arayacak. 

Fanatik

Editör: Haber Merkezi