Trabzonspor'un Midtjylland forması giyen gurbetçi futbolcu Aral Şimşir'in transferini bitirmek için mücadele veriyor.

Süper Lig lig lideri Trabzonspor, şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu şimdiden Visca, Kouassi, Puchacz gibi isimlerle güçlendirdi. 

Bir yandan da gelecek planlaması yapan Karadeniz ekibi, Midtjylland'ın 19 yaşındaki yıldız adayı Doğuhan Aral Şimşir'i renklerine bağlamak için 2 milyon Euro + 500 bin Euro'yu gözden çıkardı.

Oyuncu için 500 bin Euro'dan olmak üzere 4 taksitli teklifi Midtjylland'a sunarken, Danimarka ekibinin direnciyle karşılaştı.

Gelen bilgilere göre Midtjylland  Kulübü, Trabzonspor'dan 2 milyon Euro'yu 1 yıl içinde ödemesini talep etti.

Danimarka ekibinin bu tavrında Trabzonspor'un daha önce transfer ettiği Novak transferinde yaşanan ödeme sorunlarının etkili olduğu gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor Kulübü bu teklife sıcak bakmazken oyuncunu sözleşmesinde ayrıca 500 bin Euro bonus maddesi olduğu öreğnidli.

UEFA Gençlik Ligi'ndeki Trabzonspor-Midtjylland eşleşmesinde bordo-mavilileri kendisine hayran bırakan 19 yaşındaki kanat oyuncusu, Danimarka'da oynanan maçta Trabzonspor ağlarını havalandırmıştı.

Forvette de görev yapabilien Doğuhan Aral için menajeri Çağlar Koyuncu, “Oyuncum Trabzonspor’da oynamayı ve Abdullah Avcı ile çalışmayı çok istiyor. Kısa sürede netleşmesini bekliyoruz” demişti.

61saat

Editör: Haber Merkezi