Trabzonspor ve Sürat Kargo, sponsorluk konusunda el sıkıştı. 

Trabzonspor, kargo sponsorluğu için sektörün önemli firmalarından Sürat Kargo ile anlaştı. Sponsorluk anlaşması bugün Medical Park Arena’da düzenlenen törenle imzalandı.

Trabzonspor ile Sürat Kargo arasında imzalanan sponsorluk anlaşması ‘Daha Sürat’li bir Fırtına’ sloganıyla iki markayı bir araya getiriyor.

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu düzenlenen imza töreninde anlaşmaya ilişkin şunları söyledi: “Sürat Kargo, sizlerin de bildiği gibi sektörünün en genç firmalarından biri. Çok kısa süre içinde önemli bir ivme yakalayarak kendi alanında başarılı bir konum elde etti. Onların bu dinamizmi ile Trabzonspor'un dinamizmi birbiri ile örtüşüyor. Ben, bu iki güzide markanın birbirlerine başarı ve şans getireceklerine yürekten inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Sürat Kargo Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Öztürk ise şu değerlendirmeyi yaptı: “Spor kulüplerine destek vermeyi kendisine amaç edinmiş firmamız Sürat Kargo ve Türk futbolunun en önemli dört markasından biri olan Trabzonspor güçlerini birleştirdi. Birçok sektörde hizmet veren Sürat Kargo bugünden itibaren futbolda bir dev isim; Trabzonspor için taşımaya başlayacak. Diliyorum ki bu anlaşma her iki markayı da daha büyük başarılara taşıyacaktır. Bizler ülkesini seven ve her daim ülkesinin çıkarlarına hizmet eden markalarız ve bugün de yine ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir aradayız. Sürat Kargo olarak beş binin üzerinde çalışanımızla ve Türkiye genelinde bulunan yaygın hizmet ağımızla dünden daha çok çalışarak zorlukları kısa zamanda aştık. Türkiye’ de ilk ve tek olan hizmetleri müşterilerine sunmaya devam ederek sağladığımız büyümeyi daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Geldiğimiz noktada hem ülkemizle hem milletimizle gurur duyuyoruz. İmzalanan anlaşmanın her iki tarafa da yeni başarılar getirmesini diliyorum."
 

Trabzonspor'a yeni sponsor
Trabzonspor'a yeni sponsor
Trabzonspor'a yeni sponsor

Editör: Haber Merkezi