Ligin ilk maçında Beşiktaş’ı sahasında konuk eden Trabzonspor büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Bordo-Mavililer rakibine 3-1 mağlup olmasına karşın ortaya koyduğu kötü futbolla gelecek adına tedirginlik yarattı.

Maça istediği gibi başlayamayan Karadeniz eki 8. Dakikada Ekuban ile gole yaklaşmasına rağmen sonuç alamadı. 29’da konuk takım aradığı golü buldu. Bu dakikada Tyler Boyd, ceza sahası önüne kat ederek çok sert vurdu, Hüseyin Türkmen'in kafasından da seken meşin yuvarlak kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan ağalarla buluştu. 0-1.

FLAVİO KIZARDI
İlk yarıda Beşiktaş’ın 1-0 üstünlüğü altında tamamlandı. İkinci yarıya da tutuk başladı Trabzonspor. 61’de Flavio'nun Atiba'yı ceza sahası içinde düşürmesi sonrası hakem Ali Şansalan, VAR'a giderek penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyon sonrasında Flavio ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

64. dakikada Atiba'nın düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışında topun başına yeni transfer Mensah geçti. Bu futbolcu topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi. 0-2 . Konuk takım Lens ile durumu 3-0’a getiren golü kaydetti. 86. dakikada Abdulkadir Ömür, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 1-3. Maçta Beşiktaş’ın 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi