Bordo-mavili yönetime sesleniyoruz… Trabzonspor’a yapılan haksızlıklara karşı sessiz kalmayın. Bir değil iki değil. Her sezon aynı senaryoyla karşılaşıyoruz.

Tam her şey yoluna girdi derken birileri çıkıp hakkımızı gasp ediyor. Puanlarımız çalınıyor. Zirveye oynarken yolumuza taş koyuluyor. Şampiyonluk umutları çalınan futbolseverlerin hayalleri tükeniyor. Artık buna bir son verme vaktidir. T

rabzonspor yönetiminin, Trabzon dinamikleriyle hareket ederek geçmişte olduğu gibi bordo- mavili kulübün hakkını gasp edenlere düdükleri astırtılarak cevap verilmelidir. Trabzonspor büyük bir camiadır kenetlendiğinde aşamayacağı engel yoktur.

MHK, hata yapanları bir hafta dinlendirerek gözümüzü boyamamalıdır. Son oynanan Fenerbahçe maçında yaşananlar ortadadır. Önümüzde 14 maç var ve Trabzonspor’un çıkışı devam ettiği sürece şer güçler devreye girecek ve buna engel olmaya çalışacaklardır.

Yaşar Kemal Uğurlu ve Cüneyt Çakır sadece Fenerbahçe maçında değil daha önce de çok kez canımızı yaktı. Tekrar canımız yanmasın diye harekete geçilmelidir.

Editör: Haber Merkezi