Abdullah Avcı, ekibiyle Trabzon’a geldi. Uzun süredir bu durum yaşanmadığı için ayrılıklar gündem oldu.  Ancak Avcı, 3 ismi kulüpte tuttu. Bu isimler ise kulübün 15 yıllık personeli  Mesut Kabahasanoğlu, Malcom Harkness ve Alejandro Segovia Vilchez oldu. Avcı, Kabahasanoğlu’nu tecrübelerine maç ve performans analizlerine güvendiği için ekipte tuttu. Diğer iki isim ise kulüp projesi olan ve yaklaşık 1 ay önce göreve başlayan maç performans analizcisi Harkness ile kondisyoner Segovia oldu. Avcı bu 3 ismi mevcut ekibine dahil edip kulübü daha bilimsel yönetmeyi tercih etti.

Abdullah Avcı'nın ekibine yeni bir isim
Trabzonspor'un teknik ekibinde Metin Aktaş, Gökhan Kandemir, Murat Şafak ve Göktürk Şentürk ile yolları ayrıldı. Altyapıda görev yapan fizyoterapist Oğuzhan Kolot U-19 takımından yeniden A takıma döndü. Kolot, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın ekibinde yer alacak.

Abdullah Avcı transferinde etkili isimleri açıkladı
Abdullah Avcı konusunda Trabzon cephesindeki yöneticilerin çekimser olduğu Mehmet Yiğit Alp ile Ertuğrul Doğan’ın istekli olduğu, Ahmet Ağaoğlu’nun ise çekimser olduğu haberleri yapılmıştı. Avcı geçen gün düzenlediği basın toplantısında yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Doğan’ın adını 3 kez, Mehmet Yiğit Alp'in adını ise 2 kez kullandı. Doğan’ın Trabzonspor’a gelmesinde çok etkin rol oynadığını söyledi. ''Heyecanına hayran oldum'' dedi. İddiaları bir anlamda doğruladı.

Editör: Haber Merkezi