Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı DG Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı nedeniyle 6 aydır sahalardan uzak kalan bordo-mavililerin Norveçli oyuncusu Ardres Trondsen takımla birlikte çalışmalara başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından teknikle bağlantılı çabukluk ve koordinasyon çalışmaları, 5’e 2 çalışması ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Antrenman çift kale maç ile son buldu.

Andres Trondsen takımla çalıştı
10 Eylül 2020 tarihinde antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık meydana gelen ve tedavisinin tamamlanmasının ardından bireysel idmanlara başlayan Anders Trondsen, takımla birlikte çalıştı.

Milli arayı fırsat olarak değerlendirecek olan başarılı futbolcu, önümüzdeki günlerde takımla birlikte taktik antrenmanlarda yer alarak hazır hale gelmeye çalışacak.

6 aydır sahalardan uzak kalan oyuncunun durumuyla yakında ilgilenen Abdullah Avcı, kalan haftalarda Trondsen'e şans vererek durumunu daha yakından görmeyi planlıyor.

Editör: Haber Merkezi