Ali Sürmen ve yönetim kurulunu destekleyeceklerini açıklayan Bal, diğer aday Şükrü Kuleyn’i “gemiyi terk eden” diyerek sert ifadelerle eleştirdi.

KULEYN’DEN DE AÇIKLAMA GELDİ
Öte yandan Kuleyn ise yaptığı açıklamada "O’cunun, bu’cunun oyunu istemediğinin altını çizen Kuleyin, “Yeter artık bir kez de Trabzonsporcu olalım. Ben seçimlerde Trabzonsporluların oyunu istiyorum. Seçimlerde bir oy alsam da Ali ağabeyin kolunu ben kaldıracağım. Ben kimsenin adamı değilim. O’cunun veya bu’cunun oyunu da istemiyorum” diye konuştu.

Bu arada seçime mevcut Başkan Ali Sürmen mavi oy pusulası ile Şürkü Kuleyin ise Bordo oy pusulası ile girecek.

SÜRMEN DE KONUŞTU
Ali Sürmen ise, “806 kişinin oy kullanacağı bir divana 150-200 kişi katılırsa ulusal medyada hoş görünmez. Bundan sadece Trabzonspor camiası değil, Trabzonspor dışındaki insanlar, kurum ve kuruluşlar da Trabzonspor’un büyük hedeflerinin olduğunun farkına varacak” ifadelerini kullandı.

SIRA SEFA AKGÜN’DE! MENAJERİ KULÜBE ÇAĞRILDI
Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Abdurrahim Dursun’dan sonra Trabzonspor yönetimi Sefa Akgün’ün de sözleşmesini yenileme kararı aldı. Genç milli takımlarda da forma giyen 2000 doğumlu genç oyuncu, Avrupa kulüplerinin radarına girerken yönetim ise yabancı olan menajerini kulübe çağırarak kendisiyle sözleşme yenilemek istediklerini aktardı.

Editör: Haber Merkezi