Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın, “Performans olarak yetersizler, takımla aynı seviyeye kadar ayrı çalışmaları gerekiyor” raporu sonrasında kadro dışı bırakılan Bilal, Diabate ve Plaza’nın takımdaki geleceği belli oldu. Üç oyuncuya da kendilerine kulüp bulmalarının söylendiği belirlendi.

Ancak oyuncuların sözleşmeleri Trabzonspor yönetimini bu süreçte zorlayacak. Yıllık 100 bin Euro kiralık ücreti bulunan Plaza’ya iki yıl için ödenecek para 1 milyon 290 bin Euro. Üç eşit taksitle 1 milyon 570 bin Euro bonservis bedeli ödenerek alınan Diabate ise Trabzonspor’dan 3 yıllık sözleşmesi nedeniyle yıllık 1 milyon Euro garanti ücret kazanacak.

Bilal Başacıkoğluna ise bu sezon 2 milyon 750 bin TL, 2021-22 futbol sezonu için ise 2 milyon TL garanti ücret ödenecek. Trabzonspor toplam maliyetleri 60 milyon TL’yi bulan oyuncuları ilk planda satmayı planlıyor ancak bu gerçekleşmezse sözleşmelerinin feshi için masaya oturacak. rabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı’nın, “Performans olarak yetersizler, takımla aynı seviyeye kadar ayrı çalışmaları gerekiyor” raporu sonrasında kadro dışı bırakılan Bilal, Diabate ve Plaza’nın takımdaki geleceği belli oldu.

Üç oyuncuya da kendilerine kulüp bulmalarının söylendiği belirlendi. Ancak oyuncuların sözleşmeleri Trabzonspor yönetimini bu süreçte zorlayacak. Yıllık 100 bin Euro kiralık ücreti bulunan Plaza’ya iki yıl için ödenecek para 1 milyon 290 bin Euro. ç eşit taksitle 1 milyon 570 bin Euro bonservis bedeli ödenerek alınan Diabate ise Trabzonspor’dan 3 yıllık sözleşmesi nedeniyle yıllık 1 milyon Euro garanti ücret kazanacak.

Bilal Başacıkoğluna ise bu sezon 2 milyon 750 bin TL, 2021-22 futbol sezonu için ise 2 milyon TL garanti ücret ödenecek. Trabzonspor toplam maliyetleri 60 milyon TL’yi bulan oyuncuları ilk planda satmayı planlıyor ancak bu gerçekleşmezse sözleşmelerinin feshi için masaya oturacak.

Editör: Haber Merkezi