Trabzonspor’un Galatasaray’a mağlup olduğu maç sonrası ortalık karışmış durumda. Yönetim içerisindeki sıkıntıların bir kez daha gün yüzüne çıkması sonrası bazı futbolseverler Divan Kurulu’nu da istifaya davet etti.

İstifa çağrısına Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi Mehmet Ongan sosyal medya hesabından “Hacıosmanoğlu ve Usta dönemlerinde Trabzonspor 6-7 yiyordu. O zamanlar da Ali Sürmen Divan Başkanıydı, o zamanlar konuşmayanlar neden şimdi Divan Başkanının istifasını istiyor ya da mevcut durumdan sorumlu tutuyor” paylaşımını yaptı.

Ongan'ın bu paylaşımı birçok yorum alırken tartışmalara Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen de dahil oldu. Sürmen, Trabzonspor kongre üyesi Serdar İsaoğlu’nun, Ongan’ın paylaşımının altına “Çünkü o günkü yönetimlerin gelmesinde sayın Sürmen'in dahli yoktu, ama mevcut yönetimin gelmesinde büyük emeği vardır” yazmasına tepki gösterdi.

Ali Sürmen “Sor bakalım Hayrettin Bey'e, Beylerbeyi Sarayında Berat bey ile ne konuştular, sonra nasıl asbaşkan oldu. Ya bilerek konuşun ya da öğrenin” yanıtını verdi. Sürmen'in bu paylaşımı sonrası taraftarlar Ali Sürmen’e bildiklerini anlatması çağrısında bulunurken bazı futbolseverler “Camiada yapılan tartışmalara bak. Rezil ediyorlar koskoca Trabzonspor'u. Yönetimden Divan Kuruluna bütün zihniyetin değişmesi lazım” gibi eleştiriler yaptı.

Editör: Haber Merkezi