Trabzonspor’da Eddi Newton ile yolların ayrılmasının üzerinden 6 gün geçmesine rağmen henüz yeni teknik direktörün açıklanmaması Bordo-mavili camiada gergin bir bekleyişe neden oldu. Yönetimin gündemine birçok isim gelirken son olarak Abdullah Avcı’da karar kılındı. Tamer Tuna ile yollarını ayıran Antalyaspor’a gideceği ileri sürülen Abdullah Avcı, Akdeniz ekibi ile anlaşamadı.

Kırmızı-Beyazlılar’ın basın sözcüsü Murat Süğlün, “Abdullah Avcı ile genel şartlarda bir anlaşmaya varamadık” açıklaması sonrası Trabzonspor görüşmelerde yalnız kaldı. Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu, camianın önde gelen isimlerine Abdullah Avcı ile anlaşmaya yakın olduklarını ve Alanya maçı öncesi anlaşmanın olacağını söylerken dün yapılan görüşmelerden bir ses çıkmadı.

Ancak yapılan görüşmelerde ciddi bir sorun olmadığı kaydedildi. İki gündür yoğun şekilde devam eden görüşmeler sonucunda birçok konuda anlaşma sağlanırken, sözleşme süresi ve ekonomik konulardaki temasların ise devam ettiği öğrenildi.

3 yıllık sözleşme istiyor
Trabzonspor yönetiminin takımı emanet etmek istediği ve görüşme halinde olduğu Abdullah Avcı’nın 3 yıllık sözleşme talep etmesi camianın canını sıktı. Yönetimin de bu konuda temkinli davrandığı belirlenirken bordo-mavili camianın ileri gelenleri, “Yönetimin görev süresi gelecek yıl bitiyor. Yeni teknik direktör kim olursa olsun bu süre zarfında sözleşme yapılmalı. Yoksa geçmişte yaşanan birçok sorun yine tekrarlanır” uyarısını yaptı.

Editör: Haber Merkezi