SONNOKTA ÖZER ÇALIK - Devre arası transfer dönemi öncesi Trabzonspor kulübünde hareketli günler yaşanıyor. Bordo- Mavili takımın Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın, önceki gün izleme komitesiyle bir toplantı yaparak transfer dönemi öncesi fikir alış verişi yaptığı kaydedildi.

İzleme komitesinin önerilerini alan ve kendi düşüncelerini paylaşan Avcı’nın daha sonra hazırladığı raporu yönetimle paylaştığı kaydedildi. Transferde tam yetkili olan deneyimli teknik adamın takımda düşünmediği isimlerin başında Plaza, Flavio, Campi ve Bilal geldiği belirtiliyor.

5 Ocak’ta başlayacak olan ara transfer dönemine kadar kafasındaki isimleri daha da netleştirecek olan ve yönetime kesin listeyi sunacak olan Abdullah Avcı’nın ön raporunda yaklaşık 8 oyuncuyla yolların ayrılması yönünde talepte bulunduğu belirtilirken, bu oyuncular arasında yer alan genç oyunculardan bazılarının oynayabilecekleri bir takıma kiralanmaları gündemde.

Avcı’nın sunduğu raporda Ahmet Canbaz ve Salih Kavrazlı’nın kiralanabileceğini yazdığı belirtildi. Avcı ayrıca transferde düşündüğü isimler konusunda da sıkı bir çalışma yapıyor.

Editör: Haber Merkezi