SONNOKTA ÖZEL HABER - Yönetici Ali Rıza Egemen yeni dönemde genel sekreterlik görevi isterken, öte yandan da kavgalı olduğu Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın apoletinin sökülmesini, Mehmet Yiğit Alp’in de TFF delegeliğinin kaldırılmasını talep etmişti

BAŞKANDAN SÖZ ALDI İSTİFADAN VAZGEÇTİ
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın üç gün önce yönetimde yeni görev bölümü yapacaklarını ve dinamik bir yapıya kavuşacaklarını açıklamasının ardından, böyle bir gündemin oluşmasının sebepleri konusunda tartışma yaşandı. Usta’nın birçok istifadan sonra yönetim kurulundaki görev değişikliği, ya da yeni görevlendirmelerle ilgili karar almasında neyin etkili olduğu kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Ancak bu değişiklikte öncelikli olarak yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Egemen’in bir süre önce istifa kararı alması ve ardından da Başkan Usta ile Asbaşkan Ahmet Çubukçu tarafından geri döndürülmesinin önemli rol oynadığı dile getirildi.

A.RIZA EGEMEN GENEL SEKRETER OLACAK MI?
Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen bir yandan yeni dönemde genel sekreterlik görevi isterken, öte yandan da kavgalı olduğu Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın apoletinin sökülmesini, Mehmet Yiğit Alp’in de TFF delegeliğinin kaldırılmasını talep etmişti. Ali Rıza Egemen istifa ederken, özellikle Ankara’da TFF’nin düzenlediği yemeğe davet edilmemesinin yanında altyapı koordinatörlüğüne getirilen İhsan Derelioğlu ile yapılan görüşmede bulunması için kendisine haber verilmemesine de büyük tepki göstermiş, dostlarına sitem ederek sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurmuştu. Daha sonra da ikna edilince bu paylaşımları kaldırmıştı.

NEVZAT AYDIN’LA FREKANSLARI BİR TÜRLÜ UYMADI
Başkan Usta ise, “Bu noktada bazı değişiklikleri düşünüyorum ama bana zaman ver” diyerek Egemen’in istifasını geri almasını sağlamıştı. Gelinen noktada özellikle yönetim içinde laik çıkışları ve iktidara karşı tavırlarıyla bilinen Nevzat Aydın’ın başkan yardımcılığından alınması, onun yerine Gençağa Meriç’in getirilmesi, Genel Sekreter olarak da Ali Rıza Egemen’in görevlendirilesi bekleniyor. Bunun yanında Mali saymanlığın ardından yönetim kurulundan da istifa eden Orhan İlaslan’ın yerine yeni bir ismin getirileceği de dile getirildi.

Editör: Haber Merkezi