Süper Lig'de 50 puanla açık ara liderliği sürdüren Trabzonspor 'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo Mavili ekip kadrosuna kattığı isimleri bir bir açıklarken bir yandan da eksik bölgelere takviye yapmak için kolları sıvamış durumda. 

Edin Visca, Yusuf Erdoğan, Tymoteusz Puchacz ve Jean Evrard Kouassi'yi kadrosuna kazandıran Fırtına'da gözler artık stoper bölgesine yapılacak takviyeye çevrildi. Basında ismi anılan arasında Samet Akaydın, Koray Günter, Kaan Ayhan ve Samuel Gigot  gibi futbolcular yer alırken yüksek maliyetlet sebebiyle yönetim aceleci davramıyor.

Edgar Ie'nin sakatlığı planları bozdu

Savunmada Vitor Hugo ile iyi bir ikili olan Edgar Ie'nin sakatlığı Trabzonspor'da planları bozdu. 27 yaşındaki Portekizli futbolcunun sakatlığı sonrası sezonu kapatması Bordo Mavili yönetimi harekete geçirdi. Fırtına'nın tecrübeli teknik direktörü Abdullah Avcı, bu eksik kaldıkları dönemde Hüseyin Türkmen'i o bölgede kullandı. 

Edgar Ie'nin sezonu kapatması ve sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu ve transferden sorumlu yönetimdeki isimler harekete geçti. Maliyetler nedeniyle aceleci olmayan yönetimin Avcı'nın sunduğu liste doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Edgar Ie açıklaması: Nihai bir ayrılık değil

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Edgar Ie ile ilgili olarak flaş söylemlerde bulunmuş ve "Edgar ile nihai olarak yollarımızı ayırmadık. Sözleşmesini dondurmak için TFF ile görüştük, son ana kadar bekledik ancak izin çıkmadı. Edgar'a ekim ayına kadar ödeme yaptık. Şampiyonluk ve kupa primlerini de kazanıldığı takdirde alacak. Ayrıca şampiyonluk kısmet olursa Edgar da takım arkadaşlarıyla kutlamalarda yer alacak." ifadelerini kullanmıştı. 

Editör: Haber Merkezi